Ex terug krijgen

Hoe krijg ik mijn ex terug? Een handig stappenplan

ex terug krijgen
Written by VrouwenVersieren

Hoe krijg ik mijn ex terug?

Je wilt natuurlijk weten hoe je je ex terug krijgt. Dat ga ik je in ieder geval in dit artikel verklappen. Je moet wel beseffen dat er een kans in zit dat ‘jullie’ niet meer bestaat. Het kan natuurlijk zo zijn dat jij of je ex een cruciale fout hebt gemaakt en er daardoor geen ‘jullie’ meer bestaat. Je moet ook in je achterhoofd houden dat jouw ex misschien al een nieuw iemand heeft waardoor het eigenlijk weinig zin heeft om te proberen om je ex terug te krijgen. Maar laten we zeggen dat je nog steeds hopeloos verliefd op je ex bent en dat je haar echt heel graag terug wilt krijgen. Ik snap natuurlijk wel dat het heel lastig is, maar je moet proberen te doen alsof je je ex niet nodig hebt als je haar terug wilt krijgen. Met dit gezegd te hebben gaan we snel naar de tips en trucs die je kunt toepassen om je ex terug te krijgen.

 Hoe krijg ik mijn ex terug

Ex terugkrijgen – welke stappen moet je ondernemen?

Voordat je weer teruggaat naar je ex moet je een aantal dingen onthouden. Je ex krijgt nu waarschijnlijk geen fijn gevoel bij het horen van jouw naam. Wat ik hiermee bedoel is dat je ex hoogstwaarschijnlijk een aantal dingen voelt die zij niet moet voelen bij het horen van jouw naam. Dat kan zijn haat, verdriet en misschien zelfs wel woede. Natuurlijk zijn dit niet de gevoelens waar wij naar op zoek zijn. Als je wilt dat je ex weer liefde voor je gaat voelen moet je ervoor zorgen dat je de volgende emoties terug in beeld moet brengen en dat zijn: Verlangen, Aantrekkingskracht en Liefde.

Je vraagt je nu zeker af hoe je dit moet doen? Er zijn een aantal dingen die je terug kunt brengen in haar geheugen en die haar doen denken aan de leuke tijden die jullie samen hadden.

Probeer daarom ook eerst rustig een voorstel te doen als ‘vrienden’ en oefen vooral geen druk op haar uit.
Voorbeeld 1:

“Hey, ik vroeg me af hoe het met je ging. We zouden nog een keer samen naar (noem een plekje waar jullie bijvoorbeeld eens wat wilden doen zoals een centrum, museum of strand) het strand gaan. Het lijkt mij wel leuk om dit samen als vrienden een keer te doen. Het is niet zo dat we niet meer met elkaar op kunnen schieten na onze relatie toch?”

Dit is een openingszin. Je komt zo erg vriendelijk over. De kans is groot dat ze ja zegt en zo ben je een klein stapje dichterbij en krijg jij misschien je ex terug.

Ga naar hoe je je ex de eerste keer hebt veroverd

Natuurlijk is het lastig om je ex opnieuw te versieren maar als je het op de juiste manier aanpakt zal ze weer als een baksteen voor je vallen. Denk goed na over wat je gedaan hebt om je ex de eerste keer te veroveren. Was het misschien samen winkelen? Samen tv kijken? Samen kletsen? Misschien wel fantastische seks? Denk goed na wat er voor gezorgd heeft dat zij de eerste keer voor je is gevallen. Als je dit weet probeer je dit opnieuw te doen, maar dan nog beter.

Leave a Comment