arrow_drop_up arrow_drop_down
5 February 2015 

Online Flirten De Beste Tips Om Te Gebruiken!

Online Flirten Via SMS en WhatsApponline flirten

Het is duidelijk dat tegenwoordig veel mensen contact met elkaar hebben door het middel van een telefoon. Dit betekent dus ook dat je nu niet meer face to face hoeft te zijn om te flirten, je kunt ook online flirten. Dit bied nieuwe mogelijkheden om te flirten. Wil jij achter de beste openingszinnen komen en weten hoe je het gesprek spannend en gaande houdt? Dan zit je hier goed want ik heb de allerbeste technieken en tips voor je samengesteld in dit artikel.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Flirten via SMS en WhatsApp: De Beste Tips

Behalve dat het natuurlijk moet overkomen zijn er wel goede flirt tips om het gesprek op gang te krijgen. Natuurlijk moet het gesprek ook spannend blijven zodat het voor haar niet saai wordt.

  • Wat belangrijk is, is dat je gewoon berichtjes verstuurd. Wacht niet op antwoord en verstuur ze eigenlijk alleen maar als je vrije tijd hebt of gewoon online flirten wilt. Maar maak er geen tijd voor.
  • Wees creatief. Dit spreekt natuurlijk voor zich maar het is lastig om creatief te zijn, zeker als je online flirten via je telefoon wilt doen.Daarom moet je iets tegen haar zeggen wat echt alleen jij kunt zeggen of jij van haar af weet. Plaag haar een beetje en ze zal gegarandeerd terug flirten.
  • Stel haar een vraag. Hier zal ze zeker een antwoord op geven en het liefst wil je een lang antwoord van haar. Stel haar daarom een open vraag. Als je online flirten leuk vindt kun je haar beter een vraag stellen die een beetje ondeugend is. Let op dat je hiermee niet agressief wordt!
  • Kom niet te geïnteresseerd over. Bij online flirten stel je niet 100 vragen achter elkaar en je gebruikt ook niet 100 uitroeptekens of vraagtekens in je berichtje.
  • Wacht af met terugsmsen of WhatsAppen. Blijf na een ontvangen bericht rustig eventjes wachten en stuur daarna pas im a flirtiets terug. Het is ook mogelijk een aantal uur of langer te wachten maar begin daarna niet gelijk met een flirt berichtje.

Houd haar aandacht vast, dit is erg belangrijk. Laat wel via het online flirten zien dat je om haar geeft zodat jullie wel contact hebben en blijven houden. Als je goed wilt worden in online flirten moet je de ontvanger laten merken dat je om haar geeft. Toon interesse in haar.

Vraag haar om een mening over bijvoorbeeld een club of restaurant in de buurt. Vraag hoe het met haar gaat als ze zich niet lekker voelt of zoek is. Geef haar complimenten over haar uiterlijk. Zeg bijvoorbeeld dat ze er gisteren mooi uitzag in haar jurk.

Flirten via de SMS en WhatsApp: Eindig niet!

Als je even weg moet of je kunt het gesprek niet meer voorzetten omdat er iets tussen is gekomen en je wilt later misschien nog door flirten eindig het gesprek dan normaal. Ga dus niet zo maar weg. Als je het gesprek wilt eindigen zeg dan bijvoorbeeld ‘ik moet nu even gaan maar we moeten zeker nog een keer wat afspreken. Misschien heb je haar nog nooit gezien of ben je nog niet klaar om haar te zien. In dat geval kun je het gesprek afsluiten met een onderwerp zodat je de volgende keer weer op het zelfde onderwerp terug moet komen. Let er dan wel op dat jullie beiden interesse moeten hebben in dat onderwerp.

Over de schrijver
Reactie plaatsen