arrow_drop_up arrow_drop_down
Datefouten - Wat Mannen Vaak Fout Doen Op Een Date!
31 March 2015 

Datefouten - Wat Mannen Vaak Fout Doen Op Een Date!

Datefouten – Wat Mannen Vaak Fout Doen Op Een Date!

datefoutenIn dit artikel ga ik jullie mannen helpen met het voorkomen van datefouten. Deze fouten worden namelijk heel vaak gemaakt tijdens dates. Natuurlijk wenst de Vrouwen Versieren Academie elke man succes op zijn date, vandaar dit artikel. Als je onze blog dagelijks volgt weet ik al dat je niet vaak veel fouten meer zult maken. Maar na de tips over hoe je je moet gedragen op dates wil je natuurlijk ook meer weten over wat je juist niet moet doen. Vandaar dat ik jullie dit artikel ook graag wil meegeven.

In dit artikel ga ik jullie helpen met voorkomen van de drie datefouten die veel mannen maken op hun date. Als je van elke date een succes wilt maken dan raad ik je aan om dit artikel verder te lezen. Ook al zijn je vorige dates een succes geweest er is altijd ruimte voor verbetering. Dus raad ik je eigenlijk aan om dit artikel gewoon verder te lezen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Datefouten – Van Je Date Een Sollicitatiegesprek Maken

datefouten erg foutWat veel mannen fout doen is dat ze van een hun date een sollicitatiegesprek of een interview maken. Vaak wordt dit veroorzaakt door een gebrek aan gespreksstof. Ik zal eens een paar voorbeelden noemen van de vragen die op vrouwen overkomen alsof je een interview afneemt. Natuurlijk kun je deze vragen wel stellen maar stel ze niet achter elkaar zonder ergens op in te gaan. Dit doet al snel denken aan een sollicitatiegesprek. Stel onderstaande vragen dus niet achter elkaar aan je date zonder op het antwoord in te gaan:

  • Waar woon je?
  • Wanneer ben je jarig?
  • Wat is je favoriete kleur?
  • Hoe oud ben je?
  • Welke school zit je?
  • Heb je broertjes of zusjes?
  • Wanneer ben je jarig?

Natuurlijk zijn dit erg normale vragen. Maar het probleem hier is dat je een vraag stelt, en na het antwoord meteen de volgende vraag stelt. Dit komt op je date over alsof je een lijstje hebt voorbereid en dat is niet echt spontaan te noemen. Let op! Vrouwen houden van spontaniteit!

Datefouten – Te Veel Overkomen Als Een Vriend

Veel mannen vinden het ook lastig om concreet te zijn en de vrouw te laten merken dat ze op meer uit zijn dan vriendschap. Mannen doen zich vaak vriendelijk voor en blijven dan vervolgens de hele tijd de vriendelijke jongen uithangen. Hier is niks verkeerds aan. Maar jullie zijn op een date! Dit betekent dat ze je al wel ziet zitten. Wees daarom niet bang om concreet te zijn en laat haar merken dat je haar leuk vindt. Durf haar ook gewoon af en toe aan te raken. En probeer te zorgen voor een gezonde seksuele spanning. Dit kan je doen door haar zwoel aan te kijken of door gewoon met woorden te laten weten wat haar uiterlijk met je doet. En geloof me, een vrouw houdt van een man die de eerste stap durft te zetten of het voortouw neemt.

Datefouten – Haar Lichaamstaal Negeren

datefouten mislukte dateVaak laten vrouwen met hun lichaamstaal merken wat ze van je willen. Ze laten weten of ze zich comfortabel bij je voelen of dat ze niks van je willen weten. Ook kan je aan haar lichaamstaal makkelijk en snel zien of ze het naar haar zin heeft. Als vrouwen zin hebben om te zoenen is dit vaak ook makkelijk te zien aan hun lichaamstaal. Alleen veel mannen vinden het lastig om hier op in te spelen. Ze zijn vaak bang om de eerste stap te zetten en hopen dat de vrouw dit doet. Dit is een van de grootste datefouten die er zijn. Zorg gewoon dat je haar goed weet te pijlen en dat je inspeelt op haar lichaamstaal.

Over de schrijver
Reactie plaatsen