Daten Met Mooie Vrouwen - De Beste Tips en Trucs
11 februari 2015 

Daten Met Mooie Vrouwen - De Beste Tips en Trucs

Daten met mooie vrouwenDaten met mooie vrouwen – ken je dat? Je wilt graag afspreken met de mooie vrouw die je voor je ziet staan. Het liefst stap je nu op haar af en neem je haar meteen mee. Was het maar zo simpel. Alhoewel, het is ook niet zo moeilijk. Je moet alleen weten wat je moet zeggen en hoe je je moet gedragen. Daten met mooie vrouwen lijkt voor de meeste mannen te hoog gegrepen of een onbereikbaar doel. Terwijl deze mooie vrouwen ook gewoon mensen zijn. Daarom ga ik JOU helpen met een aantal dingen zodat jij voortaan gewoon mooie vrouwen durft te daten en aan te spreken.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Daten Met Mooie Vrouwen – Waarom Is Er Angst Voor Mooie Vrouwen?

Daten met mooie vrouwen - 2Veel mannen creëren een soort van angst voor mooie vrouwen. Waarom dit zo is, is niet bewezen. Wel kan ik zo mijn conclusies trekken. Volgens mij is het grootste probleem dat de meeste mannen last hebben van faalangst. Ze zijn bang om te falen en bang om afgewezen te worden. Nou mannen, zoals ik al eerder zei, ben je pas afgewezen als je je hier naar gedraagt.

Wat ook een geheim is dat ik met jullie wil delen is dat de meeste mooie vrouwen meestal het meest onzeker zijn van allemaal. Ze doen er alles aan om er zo mooi bij te lopen en kijken om de 10 minuten in de spiegel. Niet allemaal natuurlijk er zijn natuurlijke schoonheden. Maar in deze tijd zijn de meeste mooie vrouwen druk bezig met zichzelf mooi houden. Ook kan ik je alvast deze tip meegeven, je versiert mooie vrouwen in ieder geval niet zoals je in de meeste muziek videoclips ziet. Dus laat dit achterwege. Kom ook niet met Backstreetboysdansjes of kapsels. Dit werkt allemaal niet jongens! Als je wilt daten met mooie vrouwen moet je het anders aanpakken.

Wat Kun Je Het Beste Doen Als Je Een Mooie Vrouw Ziet?

Daten met mooie vrouwen - 3Mooie vrouwen kom je overal tegen. Maar 9 van de 10 keer spreek je haar niet aan en zie je haar nooit meer terug. Wat moet je nu doen als je een mooie vrouw tegenkomt? Zorg er als eerste voor dat je je ontspant en relaxed bent. Stoppen met trillen en zweten is ook handig. Steek gewoon je borst vooruit en zet je beste beentje voor.

Begin met een goed mindset. Als jij wilt daten met mooie vrouwen dan moet je ervan overtuigt zijn dat dit je ook gaat lukken. Jij zegt tegen jezelf: “dit mooie vrouwtje gaat vandaag met mij mee.” Als je jezelf hiervan weet te overtuigen dan ga je hier ook naar handelen. Je eigen gevoel speelt een erg grote rol bij het aanspreken van mooie vrouwen. Als je je onzeker en klein voelt dan zul je waarschijnlijk ook op deze manier op haar afstappen. Het draait allemaal om de mindset. Natuurlijk, ook met de juiste mindset krijg je afwijzingen te verwerken, maar dit hoeft niet perse aan jou te liggen.

Daten met mooie vrouwen - 4Zorg gewoon dat jij je beste beentje voor hebt gezet en dat het in ieder geval niet aan jou ligt als je afgewezen wordt. Sommige vrouwen staan er gewoon echt niet open voor, die heb je er altijd tussen zitten. Maar over het algemeen is elke vrouw te versieren!

Over de schrijver
Reactie plaatsen