arrow_drop_up arrow_drop_down
De beste eerste date locaties! Tips!
13 March 2015 

De beste eerste date locaties! Tips!

Waar ga je heen op een eerste date?eerste date 0.1

Natuurlijk zijn er veel plaatsen waar je heen kunt gaan op je eerste date. Er zijn echter ook heel veel plaatsen waar je beter niet heen kunt gaan. In dit artikel gaan we al deze plekken bespreken en argumenten geven waarom je juist wel of juist niet op die locatie op eerste date moet gaan. De eerste date is erg belangrijk omdat de vrouw hier de eerste indruk van je krijgt. Daarom is het vanzelfsprekend dat je een locatie uitzoekt waar jij je op je gemak voelt en waar genoeg afleiding is om bijvoorbeeld het gesprek te beginnen of het gesprek weer te hervatten als je op een ongemakkelijk onderwerp uitkomt.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Goede eerste datelocatie’s

Als allereerst gaan we de goede datelocaties bespreken en we gaan ook bespreken waarom dit goede datelocaties zijn.
Het is de bedoeling dat jullie elkaar tijdens de eerste afspraak beter leren kennen. Daarom heb ik hier een aantal locaties verzameld die ideaal zijn voor een eerste date:

Naar een café of terras – Het café of het terras is een van de betere plekken. J bent hier lekker samen en je kunt met elkaar praten. Daarnaast is deze locatie ook redelijk goedkoop als je het bijvoorbeeld houdt bij een kopje koffie of thee met iets lekkers.eerste date 0.2

Picknicken – Deze eerste datelocatie is ideaal omdat picknicken redelijk goedkoop is. Jullie zijn verder samen en jullie blijven met elkaar kletsen. Vrouwen vinden het leuk om samen te gaan picknicken.

Winkelen – Door samen te winkelen heb je meteen de ideale mogelijkheid in handen om je vrouw te leren kennen. Ook kom je er zo meteen achter of een vrouw een gold digger is of juist totaal niet. Daarnaast kun je tijdens het winkelen een leuke tijd samen hebben en kunnen jullie genoeg met elkaar kletsen. Mogelijkheden voor afleiding zijn er genoeg.

Dierentuin of pretpark – Deze twee zijn ook toppers voor een eerste date. Het gaat erom dat jullie beiden plezier beleven en als jullie samen lol hebben. Dan is een kans op een tweede date nog groter. Ze zal in haar achterhoofd houden dat ze superveel plezier heeft gehad op haar eerste date. Dat wil ze nog wel een keer beleven.

Naar het strand  of een wandeling in het bos – Deze twee opties zijn ook super effectief. Ze zorgen er opnieuw voor dat jullie beiden veel plezier beleven. En als je weinig geld uit wilt geven is dit zeker een van de beste eerste dates.

Wandelen met jouw of haar hond – Dit is de laatste tip. Het is zeker een van de betere – mits een van jullie een hond heeft – maar het kost niets. En voor een wandeling kun je haar bij jou thuis uitnodigen of jij gaat naar haar huis.

Waarom je een vrouw niet uit eten neemt op de eerste date

Natuurlijk wil je een vrouw eerst beter leren kennen voordat je haar mee uit eten neemt, Alsje nieuwe vrienden hebt gemaakt neem je ze ook niet meteen mee uit eten en wil je ze toch eerst ook beter leren kennen? Een man wil vaak zeker weten of hij wel interesse in deze vrouw heeft voor hij haar uit eten neemt. Dit doe je dus door bijvoorbeeld kleine en leuke afspraakjes te maken. Als voorbeeld kun je de plekken nemen die ik net genoemd heb!eerste date 0.3

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen