De Eerste Stap Zetten Als Een Alphaman Vol Zelfvertrouwen!
08 februari 2015 

De Eerste Stap Zetten Als Een Alphaman Vol Zelfvertrouwen!

De Eerste Stap Zetten Als Een Alphaman

eerste stap succesHeel veel mannen hebben er last van. Je kent het wel, moeite hebben om de eerste stap zetten. De eerste stap zetten is voor sommige mannen een enorme kloof. Dit vergt bij sommige mannen zoveel moeite dat het er uiteindelijk er niet eens meer van komt. Meestal komt dit door een gebrek aan zelfvertrouwen en angst voor afwijzing. Ook het hebben van weinig sociaal contact helpt niet echt.

eerste stap gerroHerken jij jezelf in dit artikel?! Wees dan niet bang en schaam je niet. Want uiteindelijk is het voor iedereen te leren. Er is voor iedereen een tijd van oefenen en zweten geweest. Ik geloof niet dat er ooit iemand was die meteen in een keer van alles durfde te doen bij een vrouw zonder een keer angst gevoeld te hebben. De eerste stap zetten tijdens vrouwen versieren is eigenlijk in werkelijkheid heel simpel en doodgewoon. Afgewezen worden is ook echt helemaal niet erg. Het is pas erg als jij je afgewezen gaat gedragen. De eerste stap zetten bij het vrouwen versieren is een combinatie van kennis en ervaringen hebben, zelfvertrouwen hebben en aanvoelen van het moment. Over deze drie dingen ga ik jullie in dit artikel meer vertellen. Als je het goed leest en werkelijk gebruik maakt van deze tips, zal de eerste stap zetten voor JOU voortaan ook niets meer voorstellen

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

We behandelen in dit artikel eerst de volgende punten:

  • De eerste stap zetten door het hebben van kennis.
  • De eerste stap zetten doe je met zelfvertrouwen!
  • Als je het moment kunt aanvoelen, zal de eerste stap zetten een stuk gemakkelijker zijn.

De Eerste Stap Zetten Door Het Hebben Van Kennis

eerste stap paffendZoals ik jullie al eerder zei in dit artikel is de eerste stap zetten een stuk makkelijker door het hebben van kennis. Hiermee bedoel ik eigenlijk het hebben van kennis en ervaringen. Als jij weet wat een vrouw fijn vindt dan is de oplossing voor de vraag “wat wordt mijn eerste stap?” er al. Als je weet wat ze fijn vindt ga dan ook niet de eerste keer teveel lopen experimenteren. Zorg gewoon dat de eerste stap op zijn minst een goede indruk achter laat. Ook het hebben van ervaringen kan je gemakkelijk helpen de eerste stap te zetten bij het vrouwen versieren. Je moet het zo bekijken. Als jij net van die 10 meter hoge duikplank af durfde te duiken, waarom zou je het de volgende keer dan niet durven? Dus als je een bepaalde handeling had die een ex-vriendin bijvoorbeeld leuk vond waarom zou je die handeling niet weer toepassen bij de volgende?

de eerste stap zettenDit is erg slim om te doen. Maar wel moet je niet te veel overdrijven. Want elk mens is anders. Dat is ook weer een kwestie van kennis hebben, kennis van haar interesses. Als jij weet wat ze leuk vindt is het ook een stuk makkelijker om een vrouw te benaderen. Want zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je ex-vriendin van luidruchtige mannen hield en de volgende vrouw juist houdt van heel rustige, mysterieuze mannen. Daarom is het ook verstandig de eerste stap niet te overhaasten. Als jij niks van deze vrouw afweet dan is het beter om eerst onopvallend te observeren. Bekijk bijvoorbeeld haar kledingsmaak, of luister naar haar als ze praat. Stel dat ze bij wijze van spreken hele tijd positief en vrolijk is, dan is het ’t beste om nog vrolijker en positiever als haar te zijn. In dit geval kun je ook wel spreken van de gezegde, soort zoekt soort.

De Eerste Stap Zetten Doe Je Met Zelfvertrouwen!

de eerste stap zettenZelfvertrouwen is iets waar veel mannen een gebrek aan hebben. Maar waarom nu eigenlijk? Dit is toch helemaal nergens voor nodig? Als je op straat loopt zie je af en toe de lelijkste mensen met normaal uitziende vrienden. Tegenwoordig draait het allemaal niet meer zo om uiterlijk, het is wel een issue dat altijd mee zal blijven spelen, maar het draait niet altijd erom. Het is altijd een pluspunt als je mooi bent, maar als je daar naast saai, depressief en chagrijnig bent ben je als nog ver weg van een leuke date met een vrouw. Tegenwoordig draait het veel meer om wie je bent. De meeste mensen beseffen dit nog niet. En zal ik nog een tip met jullie delen? Nou vooruit dan maar! De volgende tip is erg belangrijk om te onthouden. JE BENT PAS AFGEWEZEN ALS JIJ JE HIER NAAR GEDRAAGT! De meeste mannen willen dit niet beseffen. Maar ik ga jullie uitleggen waarom het zo is en ik spreek uit eigen ervaringen.

eerste stap zettenDe meeste mannen die eindelijk hun moed en ballen bij elkaar geraapt hebben om de eerste stap te zetten, eindigen meestal treurig en depressief alleen thuis. Dit komt omdat je waarschijnlijk niet uitstraalde wat je moest uitstralen. Vrouwen houden van een man met zelfvertrouwen! Vrouwen kunnen snel aan een man zien of ze zelfvertrouwen hebben. Vrouwen houden ervan om met een man te spelen. Ze noemen dit ook wel eens ‘’PUSSSYPOWER’’! Vergeet dit snel alsjeblieft, want als ze eenmaal je jongeman ziet weet ze zich ook niet meer te gedragen. Geloof mij! Maar wat ik wilde zeggen met spelen met mannen is dat vrouwen wel eens wat anders zeggen dan wat ze echt denken. Zie hun nee daarom ook niet te snel als een nee. Zorg ervoor dat jij niet afgewezen overkomt maar dat zij gaat beseffen dat ze juist iets mis is gelopen. Als je dit weet over te brengen ben je al dichtbij het zijn van een Alphaman. en heb je de eerste stap zetten goed onder de knie.

Als Je Het Moment Kan Aanvoelen, Zal De Eerste Stap Makkelijk Zijn!

de eerste stapEen vrouw versieren is ook een kwestie van het moment aanvoelen. Je moet degene waarmee je praat proberen te lezen. Zo is het makkelijk aan de lichaamstaal van een vrouw te zien of zij het leuk vindt om met je te praten of niet. Een vrouw is meestal ook erg duidelijk als ze iets niet wil. Als ze zegt dat ze niet wil, maar ze komt niet zo over, GELOOF ME dan heb je hebt gelijk, dan wil ze wel! Maar dit moet je echt goed kunnen aanvoelen. Want het is nooit fijn om te denken dat ze wil en uiteindelijk te eindigen met een platte hand op je gezicht.

Daarom is het belangrijk om eerst te wachten tot je haar een aantal keren hebt laten lachen. Als er eenmaal een lach in het gesprek te vinden is, is er al sprake van ‘het naar je zin hebben’. Vrouwen zijn erg gevoelig voor het naar hun zin hebben met een man. Dat is ook een grote reden voor vreemdgaan van sommige vrouwen. Als ze het eenmaal leuker heeft met jou dan met haar eigen man dan is ze al meteen de weg kwijt. Vrouwen kijken te veel naar series die niks met de realiteit te maken hebben. Maar toch blijven ze denken dat ze op een dag zo’n soap-serie man vinden. Als jij haar eenmaal kan laten denken dat jij deze man bent dan is de tijd rijp om de eerste stap te zetten. Dit kan je al overbrengen met uitstraling en oogcontact. Als je hier erg goed in bent weet je precies wat ik bedoel.

eerste stapHet moment aanvoelen kan het daarom ook veel simpeler maken om de eerste stap te zetten. Als je de vorige drie punten goed weet te combineren, zonder al te veel te overdrijven dan weet ik 100% zeker dat jouw eerste stap zal eindigen in een groot succes. De tips die ik in dit artikel deel zijn natuurlijk nog erg basic. Maar voor de mannen die veel moeite doen is het meteen een goede start. Werk aan deze 3 punten en train jezelf! Oefening baart echt kunst!

Over de schrijver
Reactie plaatsen