De IJsbreker

de ijsbreker geluktVeel mannen hebben het moeilijk met ‘de ijsbreker’. In dit geval is de ijsbreker het aanspreken van vrouwen. Voor veel mannen is dit moeilijker dan dat het moet zijn. De ijsbreker ligt namelijk meer voor de hand dan de meeste mannen denken. In dit artikel ga ik jullie vertellen over mijn eigen ervaringen met de ijsbreker. Voor mij is dit geen moeite meer en gelukkig kan ik jullie hierbij goed helpen. Om de ijsbreker goed onder de knie te krijgen heb ik natuurlijk ook veel moeten oefenen. Verder ga ik jullie ook nog een aantal concrete en handige tips geven.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Hoe Ik De IJsbreker Toepas In Het Dagelijkse Leven

de ijsbreker succesIk ging een avondje stappen met een aantal vrienden en ik kwam terecht in een nachtclub vol met mooie vrouwen. Ik keek om me heen en wist niet waar ik was beland. Normaal moet ik zoeken naar mooie vrouwen maar dat was in dit geval niet zo. Al keek ik naar links of naar rechts of achter me, overal zag ik mooie vrouwen. Hierdoor raakte ik eigenlijk een beetje in paniek. Ik had nog niet het gevoel dat ik normaal had. Ik moest nog even in de juiste ‘vibe’ komen. Uiteindelijk heb ik me er gewoon overheen gezet en heb me in een groepje mooie meiden gemengd. Ik sprak ze aan en vroeg naar hun naam. Wel liet ik merken dat ik alleen maar in een van de meiden geïnteresseerd was. Maar om goed over te komen moest ik hun vriendinnen ook natuurlijk aandacht geven. Dit deed ik door een aantal grapjes in de groep te gooien. Na het lachen was de ijsbreker eigenlijk al toegepast. Want het gesprek ging van ongemakkelijk naar erg gezellig. Maar nu moet het vervolg van het gesprek natuurlijk nog komen en je wilt niet overkomen als een clown die hele tijd grapjes maakt. Dus na het op het gemak stellen van de groep is het nu het moment om concreet te worden en te laten weten waarvoor je deze groep benaderd hebt.

Wat Doe Je Na Het Toepassen Van De IJsbreker!

de ijsbrekerNu is het moment aangebroken dat je de vrouw laat weten dat je geïnteresseerd bent. Ik deed dit door te vragen of ze met me wilde dansen en dat wilde ze wel. Ook al ben ik echt niet de beste danser, het ging er gewoon om dat het er spontaan uitzag en dat ze het naar haar zin had. Dit controleerde ik door veel oogcontact te hebben en veel naar haar te lachen. Uiteindelijk merkte ik dat ze het na een nummer dansen erg naar haar zin had. Hierna bood ik haar een drankje aan en was het ijs allang gebroken. Nu kwamen de vragen waaruit bleek dat ik echt interesse had. Uiteindelijk heb ik het gesprek beëindigd door te vragen naar haar telefoonnummer. Haar nummer gaf ze gelukkig zonder moeite en uiteindelijk is hier ook een date uit voor gekomen. De ijsbreker toepassen was nog nooit zo makkelijk geweest.

Over de schrijver
Reactie plaatsen