arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat Vrouwen Leuk Vinden?
27 March 2015 

Wat Vrouwen Leuk Vinden?

wat vrouwen leuk vinden succes Mannen vinden het soms lastig om te weten wat vrouwen leuk vinden. Daarom gaat de Vrouwen Versieren Academie jullie hierbij helpen. Wat vrouwen leuk vinden ligt namelijk veel meer voor de hand dan jij denkt! Er zijn veel verschillende vrouwen met veel verschillende smaken. De ene houdt van bruine jongens en de andere weer van chinezen. Maar dit maakt niks uit. Het lijkt wel of er een afspraak is tussen vrouwen over wat leuk is en wat niet. Daarom ga ik jullie in dit artikel veel handige tips geven die je kunt toepassen in een relatie of tijdens het scharrelen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Wat Vrouwen Leuk Vinden, Vinden Maar weinig Mannen Leuk!

wat vrouwen leuk vindenTen eerste is het belangrijk om te weten dat je altijd mentaal sterk moet zijn. In een relatie en tijdens het scharrelen moet je sterk in je schoenen staan. Veel vrouwen houden namelijk van ‘bad guys’ terwijl er heel veel mannen zijn die dit niet zijn. Maar om een bad guy te zijn hoef je geen foute dingen te doen. Het gaat gewoon om de manier waarop je een vrouw aandacht geeft. Vrouwen vinden het namelijk leuk om controle te hebben in een relatie. Maar wij mannen willen die controle ook hebben.

Daarom ga ik je in dit artikel eigenlijk niet vertellen wat vrouwen leuk vinden. Ik ga je vertellen hoe je zorgt dat jij controle houdt en dat ze altijd achter je aan blijft lopen. Ten eerste moet je niet te klef zijn. Probeer af en toe een bepaalde afstand te houden. Laat haar niet te dichtbij je komen en geef jezelf niet teveel bloot. Want als je dat teveel doet gaat zij de controle hebben. Ze gaat het gevoel hebben dat zij de controle heeft en dat zij jou in haar zak heeft. Maar dit willen wij mannen niet. Wij mannen willen dat als wij zin hebben om af te spreken dat die vrouw meteen klaar staat om af te spreken. Dit doe je door de bad guy uit te hangen. Daarom zorg je er af en toe voor dat je haar laat merken dat je haar niet nodig hebt. Hoe meer ze het gevoel heeft dat je haar niet nodig hebt, hoe meer ze het gevoel gaat krijgen dat ze je nog meer wil. En geloof me mannen ik spreek uit eigen ervaring. Dit is me gelukt bij veel verschillende vrouwen. Uiteindelijk liepen ze allemaal achter me aan en had ik alle controle.

Wat Vrouwen Leuk Vinden Is Controle!

wat vrouwen leuk vinden gelukWil jij dat vrouwen jou onder de duim hebben? Dan noem je haar continu schatje en dan zorg je ervoor dat je elke dag ‘ik hou van je’ zegt. Als je dit te vaak doet gaat ze zich onaantastbaar voelen. Ze gaat het gevoel krijgen dat je niet zonder haar kan en dat ze alles kan maken. Vrouwen houden hier echt van. Zorg dat je continu haar zoent en haar opzoekt. Als je dit doet heb je alle controle aan de vrouw gegeven. Ze heeft je nu onder de duim en voorlopig kom je hier niet meer onder uit!

Over de schrijver
Reactie plaatsen