Lichaamstaal lezen: Wat Kun Je Opmaken Uit Haar Lichaamstaal?
12 februari 2015 

Lichaamstaal lezen: Wat Kun Je Opmaken Uit Haar Lichaamstaal?

Hoe Lees Je De Lichaamstaal Van Een Vrouw?Lichaamstaal vrouwen

Lichaamstaal lezen: ben jij benieuwd hoe je aan de lichaamstaal van een vrouw kunt zien of ze je wel ziet zitten? Dan heb ik erg goed nieuws voor je! Ik heb namelijk de belangrijkste signalen en tips samengevoegd in dit artikel zodat het gemakkelijk en overzichtelijk voor je is om deze tips te lezen. Zoals je al weet zitten vrouwen best lastig in elkaar. Maar door de kennis te beheersen over de lichaamstaal van de vrouw is het al een stuk makkelijker om haar te begrijpen. Aan de hand van deze lichaamstaal tips weet je meteen of een vrouw interesse in je heeft of niet. Zo hoef je dus niet bang te zijn om afgewezen te worden, je kunt immers haar lichaamstaal lezen!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

 

Lichaamstaal lezen: Haar Handen En Voeten

Er zijn heel veel manieren waarop je de lichaamstaal van een vrouw af kunt lezen. De meest simpele manier is opletten wat ze met haar handen doet. Wanneer ze seksueel opgewonden isMakkelijk lichaamstaal vrouw lezen zal ze sneller signalen afgeven die jij af kunt lezen zonder dat ze het door heeft. Wil je deze lichaamstaal lezen?Neem dan onderstaande signalen goed door.

  • Ze gaat met een object friemelen. Dit komt heel vaak voor en wordt al snel duidelijk. Vrouwen gaan als ze interesse hebben in een man vaak met hun haar spelen. Ze draaien bijvoorbeeld met hun wijsvinger rondjes in hun haar. Staan er glazen of wijnglazen op tafel? Dan zal ze hiermee gaan spelen. Ze maakt dan bijvoorbeeld een draaiende beweging over de rand van het glas of ze houdt haar hand helemaal om het wijnglas heen.
  • Ze raakt je aan zonder reden. Dit is vanzelfsprekend. Het valt je op als je met haar in gesprek bent dat ze veel lacht om de dingen die je zegt. Als ze daarbij ook nog eens een hand op je schouder, arm of borstkas legt dan is het duidelijk dat ze naar je verlangt en interesse in je heeft. Vrouwen raken namelijk niet zomaar een man aan die ze nauwelijks kennen, daar hebben ze geen behoefte aan.
  • Haar voeten staan jouw kant op.  Ze heeft nu een open houden en ze laat merken dat ze geïnteresseerd in je is. Als haar voeten dus jouw kant op staan betekent dit dat ze haar volle aandacht op jou heeft gericht.
  • Haar voeten staan een andere kant op. Dit betekent (vaak) dat ze geen interesse heeft. Ze verveelt zich en ze wil eigenlijk van je weglopen. Als je dit signaal ziet zou je het gesprek kunnen beëindigen.

Lichaamstaal lezen: Wat Zegt Haar Houding?

Nu ik je een aantal tips heb gegeven over de positie van haar handen en voeten is het tijd om haar houding te bespreken. Behalve de signalen die ze vrijgeeft met haar handen en voeten zijnLichaamstaal vrouw er ook signalen die ze afgeeft met haar houding. Wil je deze lichaamstaal lezen? Lees dan snel de tips hieronder.

  • Ze houdt haar hoofd schuin. Dit is een heel sterk en makkelijk teken. Als ze dit doet betekent het dat ze interesse in je heeft. Uit onderzoek blijkt namelijk dat honden en andere dieren ook hun hoofd schuin houden als ze iets interessant vinden. Dit is bij mensen niet anders, dus ze is geïnteresseerd.
  • Hoe dichterbij ze staat hoe leuker ze je vind. Natuurlijk geldt dit niet voor alle situaties. In een discotheek heb je geen keuze en sta je automatisch dicht op elkaar. Maar in situaties waar zij zelf kan bepalen hoe dichtbij ze staat is dit een teken van interesse.
  • Ze heeft haar armen over elkaar. Dit is een teken dat ze zich niet op haar gemak voelt en ze kan zich zelfs beledigd voelen!

Lichaamstaal lezen is dus heel belangrijk als je met vrouwen gaat flirten. Zorg er daarom voor dat je de signalen goed kent en herkent.

Over de schrijver
Reactie plaatsen