De Lichaamstaal Van Een Vrouw Leren Kennen!
14 april 2015 

De Lichaamstaal Van Een Vrouw Leren Kennen!

Wat zegt de lichaamstaal van een vrouw? 

lichaamstaal vrouwen versierenn 2Veel mannen zijn benieuwd naar wat de lichaamstaal van een vrouw zegt. Want aan de lichaamstaal van een vrouw kun je veel aflezen. Daarom ga ik jou in dit artikel van alles vertellen over de lichaamstaal van een vrouw en hoe je nu kunt zien of het gesprek positief of juist negatief verloopt.  Het probleem is vaak dat mannen die vrouwen aan het versieren zijn, angst hebben om afgewezen te worden. Ik heb zelfs wel eens militairen gesproken die het geen probleem vinden om uitgezonden te worden naar een gevaarlijk gebied, maar als ze een vrouw aan moeten spreken worden ze opeens grote pussies! Om dit te voorkomen ga ik je vertellen hoe je aan de hand van de lichaamstaal van een vrouw kunt zien of ze jou wel of niet leuk vindt.

 

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

De Lichaamstaal Van Een Vrouw Aflezen: Tips 

Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten wanneer je een gesprek met een vrouw aangaat. Deze dingen ga ik nu bespreken.

Haar handen
vrouwen doen onwijs veel met hun handen, met opzet of per ongeluk. Aan hun handen kun je duidelijk hun lichaamstaal aflezen. Als je met een vrouw in gesprek bent en je kijkt naar haar handen, let dan op de volgende punten:

Raakt ze je aan zonder enige reden? Dan is dit een duidelijk teken van interesse! Let ook op wat ze doet met objecten, zoals bijvoorbeeld haar wijnglas. Als ze veel met het wijnglas aan het spelen is dan kan dit erop wijzen dat ze geïnteresseerd is en dat ze meer over je te weten wil komen.

Wat doet ze met haar handen in haar haar? Zit ze met haar handen met haar haar te spelen? Dit is een duidelijk teken van interesse en van verlangen.

Haar lichaamshouding

Vrouwen praten met hun hele lichaam. Maar wat zegt hun lichaamshouding nu precies? Aan de lichaamshouding van een vrouw kun je veel aflezen. Kijkt ze vaak over haar schouder heen? Dat kan twee dingen betekenen: of ze is geïnteresseerd en ze wil aangesproken worden of ze is juist verlegen en wil niet met je praten. Je kunt dan het beste wat verder met haar flirten zodat het voor jou duidelijker wordt wat ze nu precies wil.

Een holle rug

Als een vrouw haar rug hol maakt dan betekent dit dat ze aantrekkelijk over wil komen. Vrouwen doen dit vaak per ongeluk maar als ze een man zien waar ze indruk op willen maken dan komt het vaak voren dat ze hun rug hollen om voor de man aantrekkelijker over te komen. Voor nu betekent het vooral dat ze door jou aangesproken wil worden.

De Lichaamstaal Van Een Vrouw Zie Je In Haar Ogen!

Een vrouw geeft ook veel weg lichaamstaal prijs met haar ogen. Het is dus heel belangrijk dat je op haar ogen let. Knippert ze meer met haar ogen dan nodig is? Dan is het duidelijk. Ze vindt je leuk en ze weet niet goed wat ze moet doen. Verbreekt ze het oogcontact vaak en kijkt ze veel weg? Dan is ze duidelijk verveelt of ze heeft het niet naar haar zin. In deze situatie is het het beste om het erbij te laten zitten en verder te gaan.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen