Hoe Kun Je Het Beste Een Mooi Meisje Versieren?
16 maart 2015 

Hoe Kun Je Het Beste Een Mooi Meisje Versieren?

mooi meisje versierenJe staat bij de bushalte of in de kantine van school en je ziet daar een mooi meisje dat je wilt versieren. Alleen is ze omringd door vrienden en een hoop drukte. Je weet echt niet hoe je haar kunt benaderen en hoe je haar eventjes alleen kunt spreken. Veel mannen maken dit dagelijks mee. Ze weten precies wat ze willen maar weten alleen niet hoe ze een mooi meisje versieren.

Gelukkig voor JOU ben je belandt op de Vrouwen Versieren Academie. Een Academie die landelijk mensen aan vrouwen helpt. We helpen mannen vrouwen versieren, vrouwen verleiden en vrouwen aanspreken. Op deze website vind je de beste tips die jou gaan helpen uit je comfortzone te komen. Een mooi meisje versieren is nog nooit zo makkelijk geweest na het lezen van dit artikel.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Een Mooi Meisje Versieren, Het Voorbereidende Werk

mooi meisje versieren succesIn dit deel van het artikel ga ik je in vijf stappen op weg naar succes helpen. Meer is er niet nodig, we gaan het ook niet moeilijker maken dan het is. Maar voordat ik je deze 5 stappen ga verklappen ga ik je eerst nog voorbereiden op het maken van de eerste stap.

Ten eerste is het erg belangrijk dat je er verzorgd en netjes uit ziet. Natuurlijk kun je wel een dag een trainingspak aan hebben en alsnog een mooi meisje versieren, maar het belangrijkste is dat je er niet uitziet als een sloddervos. Zorg dat je op dat moment geen loszittend slobberend trainingspak aan hebt maar een beetje een strak en passend trainingspak. Dat kan er nog altijd verzorgd en netjes uitzien. Het enige wat je wilt is een mooi meisje versieren, waarom is verzorgd en er netjes uitzien dan zo belangrijk? Dit ga ik je simpel en snel uitleggen. Een mooi meisje wil graag samen zijn met een man zijn waarmee het goed gaat. Een man die alles op een rijtje heeft. Door er goed en verzorgd uit te zien straal je uit dat het goed met je gaat: je kunt jezelf verzorgen en je weet hoe je je moet kleden. Wie wil er nu met een man samen zijn die niet eens voor zichzelf kan zorgen? Hoe ga je voor haar zorgen als je niet eens voor jezelf kunt zorgen? Dit is de gedachtegang van veel mooie meiden. Daarom is het zo belangrijk dat je er verzorgd en netjes uit ziet.

mooi meisje versieren plezierTen tweede zorg je ervoor dat je fris ruikt en dat je ook een frisse mondgeur hebt. Ik heb ooit met een meid afgesproken die er gewoon goed uitzag maar die niet zo fris rook. Hier knapte ik echt op af. Dit is ook erg belangrijk! Andersom werkt het namelijk ook, want je kunt er nog zo goed uitzien, als je niet fris ruikt zal een meisje zeker op je afknappen. Daarom kun je maar beter ervoor zorgen dat je geen ui of knoflook hebt gegeten die dag. Dit veroorzaakt een zeer sterke geur waardoor het niet aangenaam is om met je te praten.

Dus, als je ervoor zorgt dat je er verzorgd uitziet en fris ruikt ben je al flink op de goede weg. Nu ben je eigenlijk pas klaar voor de eerste stap. Mooie meisjes versieren is nog nooit zo simpel geweest als met dit stappenplan.

Een Mooi Meisje Versieren In 5 Stappen!

mooi meisje versieren straatNu is het moment aangebroken dat je echt daad bij woord moet voegen. Maar geen stress, ik ga je hier bij helpen met een simpel stappenplan. Een mooi meisje versieren gaat je voortaan gemakkelijker af dan ooit!

STAP 1: Een mooi meisje versieren draait ook veel om zelfvertrouwen. Hier houden mooie meiden van. Daarom is het een goede stap om het meisje gewoon te benaderen waar haar vrienden en vriendinnen bij zijn. Dit getuigt al van een hoop zelfvertrouwen. Je bent alleen op haar gefocust en geeft geen f*ck om wat de andere mensen denken.

STAP 2: Begin met jezelf voor te stellen en met haar vertellen waarom je haar benadert. Wat ook erg goed werkt is om te zeggen dat je dit niet gewend bent om te doen maar dat je haar echt per se beter wilt leren kennen. Zeg dat je je het niet kon veroorloven om dit meisje niet aan te spreken. Door te zeggen dat je dit normaal niet doet, geef je haar het gevoel dat ze uniek en bijzonder is. Hier houden meisjes van. Een mooi meisje versieren doe je ook met een hoop psychologische spelletjes.

STAP 3: Vraag of ze het leuk vindt om je beter te leren kennen. Vertel haar er ook bij dat je dit erg leuk zou vinden.

STAP 4: Een complimentje dat ze niet vaak hoort is ook erg op zijn plaats. Zo kun je haar bijvoorbeeld een compliment geven over haar ogen of lichaam maar dit heeft ze waarschijnlijk al erg vaak gehoord. Daarom is het belangrijk dat je iets aan haar ziet wat niet echt opvallend is maar waar ze toch de moeite voor genomen heeft. Zo kun je denken aan haar nagellak, haar parfum of iets anders wat niet echt opvallend is.

STAP 5: Vraag om haar nummer. Zeg dat je haar graag vaker wilt spreken en dat je haar beter wilt leren kennen. Je kunt daar wel uren blijven staan om haar beter te leren kennen maar ik ben bang dat dit vermoeiend wordt en dat ze ook haar dingen te doen heeft. Daarom is het erg handig om eerst haar telefoonnummer te scoren. Als dit je lukt, weet je al dat ze je ziet zitten en dat ze wel meer over je te weten wil komen!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen