arrow_drop_up arrow_drop_down
Een Vrouw Geil Maken, Hoe Doe Je Dat?
25 maart 2015 

Een Vrouw Geil Maken, Hoe Doe Je Dat?

vrouw geilVeel mannen vinden het moeilijk om een vrouw geil te krijgen. Daarom ga ik je leren hoe je vrouwen geil kunt maken. Een vrouw geil maken is namelijk veel minder moeilijk dan het lijkt.

Voor de sekspartij is het belangrijk dat de vrouw eerst nat wordt. Hoe natter de vrouw is hoe gemakkelijker het is om seks met haar te hebben. Dat is niet zo moeilijk. Ik ga je natuurlijk leren hoe je haar nat maakt. Het is belangrijk dat je als man je vrouw goed kunt verwennen. Als je je vrouw seksueel niet bevredigd dan bestaat er de kans dat ze met iemand vreemdgaat.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

 

Hoe Krijg Ik Zonder Moeite Een Vrouw Geil

vrouw geil makenSeks begint niet op het moment dat je met een vrouw in bed belandt maar op het moment dat je haar voor het eerst ziet. De vrouw moet bij de eerste indruk al voelen dat ze graag met je naar bed wilt. Jij moet de persoon zijn waar ze seks mee wil hebben.

Als een vrouw een mooie kont of mooie borsten heeft, probeer hier dan zonder schaamte gewoon naar te kijken. Laat haar merken dat je haar wel ziet zitten. Hoe brutaler je bent hoe meer kans je hebt om met haar in bed te belanden. En andersom werkt dit precies hetzelfde. Vrouwen houden ook van kijken!

Laat haar merken dat je graag seks hebt en dat je hier ook goed in bent. Sommige vrouwen vinden het wel lastig als je zonder schaamte naar hun lichaam kijkt, maar dat voel je vanzelf aan.

Een vrouw veel aanraken op een niet-seksuele manier zoals bijvoorbeeld je hand op haar rug leggen maakt jou al seksueler. Raak haar zoveel mogelijk aan en ze zal hoogstwaarschijnlijk opgewonden worden.

Er zijn ook nog andere manieren om haar alvast te doen verlangen naar seks met jou.

Je kunt haar bijvoorbeeld via de telefoon of zelfs via sms of Whatsapp haar al opwinden. Het hoeft echt niet allemaal opwindende taal te zijn. Je kunt bijvoorbeeld de volgende twee sms’jes sturen:

  • “Ik heb echt zin in je en kan niet wachten op je.”
  • “Ik heb zin om je tegen me aan te voelen en ik weet dat je hier wel van houdt!”

Je zorgt er op deze manier voor dat ze zich dingen gaat inbeelden die ze opwindend vindt, zodat ze er naar gaat verlangen. Als ze al naar je verlangt voordat ze bij je is, zal ze al veel opgewondener zijn.

Wordt een baas in vrouwen opgewonden maken en maak ze seksueel verslaafd

vrouw geil succesNa het krijgen van deze tips wil je natuurlijk wel weten hoe je aan voorspel moet doen. Want zonder voorspel is het lastig om een vrouw opgewonden te maken. Na deze tips scheurt ze straks de kleren van je lijf!

Na deze tips wil ze altijd seks met je! Al is ze moe van het werken of heeft ze enorme hoofdpijn, ze zal altijd in zijn voor een potje seks! Een vrouw geil maken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Deze technieken werken ook voor mannen die niet groot geschapen zijn of geen atletisch lichaam hebben.

Veel vrouwen houden ook van mannen die dominant en eerlijk zijn en die recht voor z’n raap vertellen hoe ze erover denken. Daarom is het het beste om de vrouwen gewoon te zeggen wat je denkt. Draai er vooral niet teveel omheen, zo vermijd je namelijk ook de friendzone!

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De Revolutionaire Seks Methode

de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag 🙂

Je vindt alle details over de De Revolutionaire Methode HIER

Over de schrijver
Reactie plaatsen