Een Vrouw Masseren Zorgt Voor Sensuele Sferen!
25 maart 2015 

Een Vrouw Masseren Zorgt Voor Sensuele Sferen!

vrouw masserenEen vrouw masseren is in de praktijk het toepassen van ontspannende bewegingen of trillingen op het zachte weefsel van het lichaam. Je probeert spanningen uit de spieren weg te masseren waardoor een vrouw volledig ontspannen raakt. Vooral na een lange, zware werkdag is dit erg fijn voor een vrouw.

Met de beste en sensuele massagetechnieken kan dit erg plezierig voelen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Voorbereiding: Een vrouw masseren

vrouw masseren olieTen eerste raad ik je aan om massageolie aan te schaffen.  Er is niets lekkerder dan een vrouw masseren met de juiste olie. Je hebt vele verschillende soorten olie en je kunt het beste een olie kiezen die bij jou past. Een aanrader voor de mannen die vrouwen masseren is een massageolie op basis van eucalyptus. Eucalyptus is een zoete en sensuele olie, de geur alleen al zorgt ervoor dat een vrouw zich ontspant.

Voordat je gaat masseren is het een goed idee om je handen eerst op te warmen. Geen enkele vrouw vindt het fijn om ineens twee koude handen op haar rug te voelen. Daarom is het belangrijk dat je zorgt voor warme handen.

Ook de beste masseurs hebben vaak en veel moeten oefenen. Daarom raad ik je aan om bij je partner vaak te oefenen. Hoe vaker je het doet, hoe sneller je erachter komt wat je partner fijn vindt.

Probeer de persoon die je masseert helemaal op te laten gaan in het moment. Praat niet teveel tussendoor maar laat de persoon die gemasseerd wordt volledig ontspannen en genieten. Bij mij is het al vaak voorgekomen dat de vrouw die ik masseerde in slaap viel. Dat is goed teken! Dat betekent namelijk dat de vrouw volledig ontspannen was en genoot van de massage.

Wat weinig mannen weten is dat je met een goede massage ook makkelijk een vrouw kunt opwinden. Een vrouw masseren was nog nooit zo leuk na het lezen van dit artikel.

Massageposities

Je kunt op veel manieren gaan zitten wanneer je een vrouw masseert. Een goede plek om te beginnen is haar kont of wat meer naar boven, richting haar bovenrug. Maar weinig mannen weten dat er in het hoofd en in de nek de meeste spanningen zitten in het menselijke lichaam. Als je het wat meer sensueler en seksueler wilt maken dan kun je de vrouw vragen om op haar rug te gaan liggen en haar voorkant te masseren. Als je haar op deze manier masseert dan zal er snel een seksuele spanning ontstaan.

Massagetechnieken

Zorg dat je continu wisselt van tempo, druk en bewegingen. Wel moet je ervoor zorgen dat je continu het lichaam van je partner blijft aanraken. Dus bij elke wisseling van tempo of beweging doe je dit op een vloeiende manier zonder het lichaam los te laten.

Massagetechniek #1: Rug, Schouders, Nek en Achterhoofd Met Duimen

vrouw masseren duimenDit is voor mij een van de beste massagetechnieken die er is.

Je gebruikt beide duimen en begint vanaf haar billen naar boven te werken. Dit doe je tot aan haar achterhoofd. Dus de nek en schouders pak je ook mee. Een vrouw masseren doe je met stevig handen dus wees niet bang om wat kracht uit te oefenen op haar lichaam.

Daarna als je dit gedaan hebt kan je het ook nog andersom doen, van boven naar beneden. Hierbij ga je dan op haar bovenrug zitten. dat is ook erg lekker voor een vrouw.

Massagetechniek #2: Rug Met Platte Handen

vrouw masseren platte handenEen andere erg goed en sensuele massagetechniek voor de rug is waarbij je dezelfde techniek gebruikt als massagetechniek 1. Maar in dit geval gebruik je platte handen.

Als je klaar bent met een hand ga je direct met je andere hand weer op haar rug. Zo blijf je in contact met haar lichaam. Dit is een wat zachtere massagetechniek.

Massagetechniek #3: Schouderbladen

vrouw masseren schoudersJe masseert eerst het ene schouderblad en daarna de andere. Met je duimen kun simpel kracht uitoefenen. Ook dit is erg lekker. Een vrouw masseren was nog nooit zo gemakkelijk en je zult merken dat een vrouw hier veel genot uithaalt.

Over de schrijver
Reactie plaatsen