Hoe Kun Je Een Vrouw Met Een Vriendje Versieren?
12 maart 2015 

Hoe Kun Je Een Vrouw Met Een Vriendje Versieren?

vrouw met een vriendje versieren - betrapt - 1Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, althans de meeste mannen die op vrouwenjacht gaan. Je versiert een mooie vrouw en ze doet leuk mee. Uiteindelijk vraag je haar naar haar telefoonnummer. Wanneer je dit vraagt na een tijdje met haar gelachen en gepraat te hebben zegt ze dat ze al een vriend heeft. Terwijl jij toch echt de indruk had dat ze het wel naar haar zin had met jou. Dit komt heel vaak voor. Veel mannen haken op dat moment meteen af. Maar ik niet! Daarom ga ik je in dit artikel vertellen hoe je een vrouw met een vriendje versiert.

Hoe je een vrouw met een vriendje versiert vraagt elke man zich af. Ik ga je dat nu precies uitleggen in dit artikel.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Vrouw Met Een Vriendje Hoeft Geen Probleem Te Zijn

vrouw met een vriendje versieren - betrapt - 2Bijna alle mannen hebben het wel meegemaakt, dat je een vrouw probeert te versieren die al een vriendje heeft. Vaak ontdek je dit h eel laat omdat ze het dan pas verteld. Of ze zegt juist niets en je komt er zelf achter. Het is niet vreemd dat een vrouw met een vriendje vaak vreemd gaat. Vooral als ze uit gaat met haar vriendinnen en de relatie met haar vriendje nog nieuw is. Dan voelt ze zich weer even single. Vooral als ze met ruzie de deur uit is gegaan heeft ze even schijt aan haar vriendje en ze heeft een reden om vreemd te gaan.

Daarom mijn mede vrouwenjagers, geef niet op wanneer een vrouw zegt dat ze een vriendje heeft. Als je een mooie vrouw overdag ontmoet dan is er een kans van 90% dat ze een vriend heeft. De overige 10% is aan het daten met iemand, aan het scharrelen of heeft seks met haar ex. Je loopt dus heel wat vrouwen mis als je meteen opgeeft vanwege het feit dat ze een vriendje heeft.

Maar Hoe Versier Je Een Vrouw Met Een Vriendje?

Het kan erg goed werken om ‘hard to get’ te spelen. Dat is iets wat vrouwen zelf ook vaak doen. Een vrouw met een vriendje krijgt al aandacht genoeg dus jouw positieve aandacht gaat hierbij niet helpen. Daarom zorg je gewoon voor een leuk gesprek met veel lol en geef je haar stiekem hints waaruit blijkt dat je haar wel ziet zitten.

Maar de hints moeten zo onduidelijk zijn dat ze gaat zitten denken: ‘vindt hij me nu leuk of niet?’ Veel mannen gaan meteen op hun doel af en dit zijn de vrouwen ook gewend. Ze weten dat ze gewild zijn en dat ze zo elke man kunnen krijgen. Maar bij jou is dat gevoel er opeens niet. Het lijkt nu alsof ze moet werken om jou haar leuk te laten vinden. Als je haar gedachten zo op hol kunt laten slaan ben je op de goede weg.

Laat haar met jou afspreken en niet jij met haar. Door leuke gesprekken met haar te hebben waar ze veel aan het lachen is, kun je dit realiseren. In dit gesprek geef je telkens hints waardoor ze niet meer weet hoe ze het heeft. Zorg ervoor dat de hints een beetje seksueel geladen zijn zodat je weet dat het je om meer gaat dan alleen vrienden zijn. Want je wilt natuurlijk niet in de friend-zone belanden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen