arrow_drop_up arrow_drop_down
Eerste Date Geheimen - Wees Beter Dan Haar Vorige Date!
9 April 2015 

Eerste Date Geheimen - Wees Beter Dan Haar Vorige Date!

Eerste Date Geheimen – Wees Beter Dan Haar Vorige Date

eerste date strandHey rokkenjager aka vrouwenverslinder, je hebt binnenkort vast en zeker je eerste date met een bijzondere vrouw anders zou je dit artikel waarschijnlijk niet lezen. Natuurlijk vraag je je af hoe je ervoor zorgt dat de date gaat slagen. Hoe wordt de date leuker dan de dates die ze voor jou heeft gehad met andere mannen? Hoe zorg je ervoor dat ze jou bijzonder vindt? Maak je niet al te druk. Dit is erg makkelijk te regelen. Veel mannen denken namelijk te makkelijk en besteden niet veel tijd aan de planning van hun date. Dit is ook niet per se nodig als je weet waar je mee bezig bent. Daarom is de Vrouwen Versieren Academie hier om jou de geheimen van een eerste date prijs te geven. Wat stellen vrouwen echt op prijs? Waardoor gaat ze de date met jou leuker vinden dan haar vorige dates? Wij helpen je met al deze vragen!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

eerste dateAls je haar hebt ontmoet in het echt en niet via social media of datingsites, dan kun je maar beter vragen of ze het leuk zou vinden om je nog een keer te zien. Als ze hier positief op reageert dan heb je ook al meteen gespreksstof om nog wat langer met haar te praten. De beste eerste date is namelijk de date die je van te voren met haar hebt besproken. Waar liggen haar interesses? Als je dit weet is het makkelijk om een eerste date te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld aan haar vragen: ‘’wat lijkt je leuk om te doen als we elkaar de volgende keer weer zien?’’ Hier kan ze van alles op antwoorden. En alles wat ze antwoord vindt jij ook leuk natuurlijk. Want bij jou gaat het er alleen maar om dat je haar na die eerste date nog een keer gaat zien!

Een Succesvolle Eerste Date!

eerste date cocktailbarEen goed begin voor een eerste date is dat je er tijd, moeite en energie in gestoken hebt. Dat je dit artikel leest, betekent al dat je goed bezig bent. Maar natuurlijk moet je niet overkomen als iemand die te veel moeite heeft gedaan. Teveel van het goede is ook nooit goed! Dat komt later wel, als ze je na de eerste date nog een keer wil zien! Voordat ik dit artikel afsluit wil ik jullie natuurlijk nog een aantal eerste-date-tips meegeven die bij mij altijd hebben gewerkt.

Hier een lijstje met dingen die je zou kunnen doen op een eerste date:

  1. GA NAAR HET CASINO

Iedereen vindt het wel leuk om spelletjes te  doen. Vooral spelletjes waar je ook nog eens kans hebt op prijzen. Ook is dit een date waarbij het gespreksstof niet al te moeilijk te vinden is. Je kunt het hebben over het spel dat je speelt en ondertussen kun je elkaar ook nog eens beter leren kennen.

  1. BEZOEK EEN COCKTAILBAR MET EEN LOUNGE

Dit heeft ook altijd goed gewerkt bij mij. Je hebt wel honderden cocktails die zij nog nooit heeft uitgeprobeerd. Nieuwe dingen uitproberen is altijd leuk om te doen. En meestal hebben deze bars ook een leuke loungeruimte waar je kunt ontspannen en elkaar beter kunt leren kennen. Als ze echt een liefhebber van wijn is, kun je ook altijd naar een wijnproeverij gaan.

  1. GA NAAR HET STRAND

Op het strand heb je ook zoveel mogelijkheden om je eerste date leuk in te vullen. Bij wat kouder weer kun je altijd een strandwandeling houden en elkaar beter leren kennen. Bij wat warmer en mooi weer kun je gaan zwemmen, een leuke picknick houden of gewoon genieten van de zon met een heerlijk drankje er bij. Ook heb je bij het strand meestal boulevards waar je een gezellig terrasje kan pakken en een drankje kunt doen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen