arrow_drop_up arrow_drop_down
Eerste Date Tips: Waar Let Je Op En Wat Trek Je Aan?
11 maart 2015 

Eerste Date Tips: Waar Let Je Op En Wat Trek Je Aan?

eerste date mannenEen eerste date hebben is altijd leuk. Tenminste, dat vind ik! Voor veel andere mannen levert een eerste date een hoop stress op. Ze weten niet hoe ze zich moeten gedragen of wat ze moeten doen. Ook weten ze niet hoe ze zichzelf moeten kleden of over wat ze moeten praten. Een hoop stress dus. Gelukkig is er de Vrouwen Versieren Academie die je gaat helpen met het verzinnen van leuke eerste date activiteiten. Ik ga je helpen in dit artikel met de volgende punten:

  • Wat kun je het beste gaan doen op een eerste date?
  • Waar praat je over op een eerste date?
  • Wat trek je aan op een eerste date?

Als je op deze drie punten pluspunten weet te scoren bij de vrouw dan kan ik je garanderen dat het een geslaagde eerste date wordt.

 

Wat Kun Je Het Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordtBeste Gaan Doen Op Een Eerste Date?

eerste date gitaarOp een eerste date is het verstandig om iets buiten het huis te gaan doen. Dit is een wat comfortabelere en veiligere omgeving voor een vrouw. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan uit eten gaan, een filmpje pakken of wat gaan drinken in een lounge. Geef niet al te veel geld uit. Je wilt tenslotte niet dat ze alleen maar met je date om je geld. Dus hou het gewoon goedkoop en kijk of je haar daarna nog steeds weet te scoren.

Waar Praat Je Over Op Een Eerste Date?

eerste date wijntjeOp een eerste date kun je het beste over elkaars interesses praten of over actuele dingen. Hiermee bedoel ik dingen die op het moment om je heen gebeuren. Bijvoorbeeld de ober die heel lelijke schoenen aan heeft. Daar kun je een opmerking over maken. Maar het beste is om met positieve opmerkingen te komen. Een eerste date met iemand die iedereen afkraakt is ook niet leuk. Je kunt het ook hebben over wat ze zoekt in een man, hoe ze de toekomst ziet en dat soort dingen.

Wat Trek Je Aan Op Een Eerste Date?

eerste date kaarsenZorg gewoon dat je lekker casual komt. Kom niet met te stoere kleding of met te nette kleding. Zorg gewoon dat je een outfit aan hebt waarin je er netjes maar ook stoer uitziet. Dat is niet moeilijk. Draag bijvoorbeeld een spijkerbroek met een leuke blouse. De blouse zorgt ervoor dat je er netjes uitziet maar met de spijkerbroek komt het toch stoer over.

Draag geen pet, muts of capuchon. Dit maakt het allemaal net wat onverzorgder. Een man zonder pet en een bijgehouden kapsel scoort veel makkelijker dan een man met een pet of capuchon op. Als je wat op je hoofd draagt krijg je een meer gesloten houding.

Zorg dat je geen gaten hebt in je sokken! Het kan zomaar zijn dat ze het zo naar haar zin had dat ze vraagt of je mee gaat naar haar huis. Maar het kan altijd gebeuren dat je je schoenen uit moet doen in de woonkamer. Dan wil je echt geen sokken met gaten erin aan hebben!

Over de schrijver
Reactie plaatsen