Flirt Zinnen Voor Mannen! Openingszinnen die werken!
11 maart 2015 
in Flirten

Flirt Zinnen Voor Mannen! Openingszinnen die werken!

flirt zinnenVeel mannen vinden het leuk om te flirten met vrouwen maar ze weten vaak niet goed welke flirt zinnen ze moeten gebruiken. Ken je dat moment? Je ziet eindelijk het meisje waar je al dagen mee chat en je komt haar eindelijk tegen. Via WhatsApp was je een echte flirt maar op dit moment weet je niets van flirten af. Je begint zenuwachtig te worden en je hoopt dat het moment zo snel mogelijk voorbij is. Herken je dit? Ik gelukkig niet! Maar ik heb er wel vaak van gehoord.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Ik kan echt niet begrijpen dat sommige mannen bang zijn voor de reactie van een vrouw. Of je bent een man of je bent het niet! En echte mannen zijn hier niet bang voor.

Veel mannen maken ook gebruik van vaste flirt zinnen. Dit kan goed uitpakken. Je hebt ten eerste gespreksstof en ten tweede heb je al meteen je flirt plan klaar liggen.

Gelukkig ben je op de Vrouwen Versieren Academie waar ik je ga helpen met het verzinnen van flirt zinnen. Ook ga ik je helpen met tips over hoe je deze zinnen moet gebruiken en wanneer je ze moet gebruiken.

10 Flirt zinnen en Openingszinnen

  1. Mag ik je toekomst voorspellen? (pak haar hand en schrijf je nummer er op) ‘Dit is je toekomst.’
  2. Ik ga naar buiten om met je te zoenen, ga je mee?
  3. Hoeveel weegt een ijsbeer? Genoeg om het ijs te breken.
  4. Dag schoonheid… is dat je naam of niet?
  5. Als ik een dubbeltje kreeg voor elke keer dat ik iemand zo mooi als jou zag, zou ik nu ongeveer 10 cent hebben.
  6. Is je naam Gillete? Oh want je bent het beste wat een man kan krijgen.
  7. Het enige wat je ogen niet vertellen is je naam.
  8. Als ik zeg dat je een geweldig lijf hebt, wil je het dan tegen me aanhouden?
  9. Geloof je in liefde op het eerste gezicht? Of zal ik nog een keer langslopen?
  10. Deed het pijn toen je uit de hemel viel?

Wanneer Gebruik Je Deze Flirt Zinnen?

flirt zinnen sportschoolDeze zinnen kun je altijd gebruiken. Wel moet je weten op welke manier je deze flirt zinnen brengt. Zo kun je bijvoorbeeld het een beetje grappig en lacherig brengen. Dit is het beste om te doen bij de wat brutalere openingszinnen. Zoals “Ik ga naar buiten om je te zoenen ga je mee?’’ Als je die flirt zin te serieus brengt kan het zijn dat je eng begint te worden. Vooral als de vrouw je niet kent. Daarom is het belangrijk om eerst te bepalen op welke manier je een flirt zin wilt brengen. Flirt zinnen zijn tenslotte om te flirten en niet om ruzie met een vrouw te veroorzaken. Al heb je de beste flirt zinnen, de manier waarop je het brengt blijft belangrijk.

Ook is het belangrijk om met zelfvertrouwen je flirt zinnen over te brengen. Wees gewoon een man en toon je ballen. Maar kom niet arrogant over. Want tussen arrogantie en zelfvertrouwen zit een dunne lijn.

Over de schrijver
Reactie plaatsen