Flirten Met Lichaamstaal, Tips en Trucs!
19 maart 2015 
in Flirten

Flirten Met Lichaamstaal, Tips en Trucs!

flirten met lichaamstaalFlirten met vrouwen is voor sommige mannen veel lastiger dan het moet zijn. Dit komt vaak door het gebrek aan gesprekstof of door onzekerheid. Mannen weten vaak niet wat hun eerste zin moet zijn. Een eerste zin hoeft niet altijd een openingszin te zijn. Wat weinig mannen weten is dat je ook gemakkelijk vrouwen kunt versieren door te flirten met lichaamstaal. Vrouwen hebben namelijk een zwak voor mannen die hier goed in zijn. Maar wil je goed zijn in flirten met lichaamstaal dan  moet je natuurlijk wel weten hoe je gebruik maakt van lichaamstaal. Daarom gaat de vrouwen versieren academie JOU helpen met het flirten met lichaamstaal.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Hoe Maak Je Gebruik Van Lichaamstaal?

flirten met lichaamstaal geilaJe kunt op veel verschillende manieren gebruikmaken van lichaamstaal. Maar als je wilt flirten met lichaamstaal is er natuurlijk wel altijd het risico dat je verkeerd wordt begrepen. Daarom is het belangrijk dat je van tevoren weet waar je mee bezig bent. Het is ook een goed idee om hier vaker mee te oefenen. Hoe meer je oefent, hoe sneller je er beter in wordt. Flirten met je lichaamstaal kun je gemakkelijk oefenen door het gewoon bij veel verschillende vrouwen uit te proberen. Voor het flirten met je lichaamstaal moet je wel sterk in je schoenen staan. Want het gaat vast een keer gebeuren dat je wordt afgewezen. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat jij naar een dame knipoogt en dat zij een gezicht trekt van BAH! Dan wordt je ego natuurlijk wel even goed aangetikt. Maar dit moet je gewoon snel vergeten en je moet dan weer op zoek gaan naar een andere vrouw. Je maakt gebruik van lichaamstaal door vooral je ogen en mond te gebruiken. Het is natuurlijk een beetje ongemakkelijk om gebarentaal te gebruiken. Dan begin je al gauw op een doventolk te lijken of op een klaar-over. Daarom adviseer ik je om het te houden bij je ogen en je mond. Waar je ook op moet letten is dat je zelfverzekerd over moet komen. Let op, de lijn tussen zelfverzekerdheid en arrogantie is maar dun. Dus wees bewust van de signalen die je afgeeft. Wat je het beste kunt doen om niet arrogant over te komen is je vriendelijkste gezicht op te zetten en veel glimlachen. En wees zo duidelijk mogelijk met de signalen die je afgeeft.

3 Tips: Flirten Met Lichaamstaal Doe Je Zo!

flirten met lichaamstaal succesNatuurlijk sluit ik dit artikel af met een aantal tips over hoe je kunt flirten met lichaamstaal. De tips die ik hier geef zijn de basis voor het flirten met lichaamstaal. Ik ga het niet te moeilijk maken want waarschijnlijk ben je hier een beginner in en heb je er moeite mee. Maar dit is niet erg, want daarom is de Vrouwen Versieren Academie er.

TIP 1: Zoek als eerste oogcontact en probeer er achter te komen of dit oogcontact ook daadwerkelijk positief is. Het kan namelijk zo zijn dat ze je aankijkt om te zien waarom jij zo zit te kijken. Het beste advies dat ik je dan kan geven als je eenmaal oogcontact hebt, vind je in tip 2.

TIP 2: Als je oogcontact hebt, glimlach dan naar haar. Zorg dat ze weet dat je haar niet zomaar aankijkt en dat ze weet dat je haar ziet zitten.

TIP 3: Terwijl je glimlacht en oogcontact hebt, knipoog een keer naar haar en let je op haar reactie. Als haar reactie positief is, is het flirten met lichaamstaal geslaagd!

Over de schrijver
Reactie plaatsen