arrow_drop_up arrow_drop_down
Flirten Op Het Werk - Hoe Doe Je Dat Goed?
11 februari 2015 
in Flirten

Flirten Op Het Werk - Hoe Doe Je Dat Goed?

Flirten Op Het Werk, Hoe Doe Je Dat?Hoe flirten op werk

Je kent het wel: je bent op je werk en je wilt met vrouwelijke collega’s flirten op het werk maar je weet niet hoe je dat moet doen. Ik ga je hier bij helpen! Er zijn eerst een aantal dingen die je moet weten voordat je gaat flirten op het werkt. Allereerst is het belangrijk dat je weet hoe je vrouwen moet benaderen en hoe je de aandacht van vrouwen kunt krijgen. Het is niet belangrijk wat je zegt maar hoe je het zegt. Veel mannen vergeten dit en slaan dit over. Ze denken juist dat het super belangrijk is wat ze zeggen en dat dit bepaald hoe vrouwen over hun denken. Het is inderdaad een beetje belangrijk, maar nog belangrijker is hoe je het brengt. Je moet niet laten merken dat je bewust aan het flirten bent, laat het lijken alsof het spontaan gebeurd.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Firten op het Werk – Flirt tips

Natuurlijk is het leuk om te flirten op het werk maar veel collega’s die onderling flirten denken dat er ATLIJD een vervolg aan flirten moet zitten. Dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Je kunt onderling leuk flirten zonder dat er een vervolg op komt. Het onschuldige flirten kan op veel dingen uitlopen – in het meest extreme geval tot seks op de werkvloer. We beperken ons in dit artikel tot flirten op het werk.Flirten op het werk makkelijk

  • Maak oogcontact. Oogcontact maken is de belangrijkste flirt tip.Het eerste contact dat je met iemand legt doe je met je ogen. Zorg er wel voor dat je een beetje uitdagend en met verlangen naar die persoon kijkt. Maar pas op! Je moet niet gaan staren.
  • Lach naar de persoon met wie je flirt. Gedraag je vrolijk en opgewekt. Mensen die lachen komen vriendelijker over en stralen zelfvertrouwen uit. Dit wil jij natuurlijk ook! Lach daarom veel en maak het mensen makkelijker om jou aan te spreken, Niemand wil het gesprek aangaan met iemand die de hele tijd chagrijnig voor zichzelf uit staat te staren.
  • Raak haar aan. Probeer haar tijdens een gesprek een beetje aan te raken. Hiermee bedoel ik kleine aanrakingen zoals een hand op haar schouder of op haar onderrug. Maar pas op, want je moet niet te direct overkomen.
  • Let op haar lichaamstaal, Dit is vanzelfsprekend. Als je flirt is het handig om te weten of de ander ook interesse heeft om met je te flirten. Probeer via haar lichaamstaal te achterhalen of ze wel of geen interesse in je heeft. Als je niet weet hoe je de lichaamstaal van een vrouw moet lezen hebben wij hier een aantal tips voor je: het aflezen van lichaamstaal.

Van Flirten Tot Relatie

Zoals je al weet kan flirten op het werk uit lopen tot een relatie. Dit hoeft helemaal niet negatief te zijn, het ligt er natuurlijk aan hoe jij daar zelf tegenaan kijkt. Ik zou het zelf bij flirten laten tijdens de werktijd. Je wilt het namelijk niet ongemakkelijk voor jullie beiden maken als de relatie uiteindelijk helemaal niet blijkt te werken. Buiten werktijd is het prima om dingen met je collega’s af te spreken. Maar houdt het tijdens je werktijd gewoon bij flirten.Sexy flirt

Over de schrijver
Reactie plaatsen