arrow_drop_up arrow_drop_down
Flirten Op School Ervaringen, Aanpak En Tips!
20 februari 2015 
in Flirten

Flirten Op School Ervaringen, Aanpak En Tips!

Flirten Op School, De Beste Flirt Die Er Is?

flirten op schoolIk kan mijn kinderen later gelukkig vertellen dat ik een goede jeugd heb gehad. Ik heb echt een fijne tijd op school gehad en vond het ook altijd leuk om naar school te gaan. Nee! Ik was geen nerd en scoorde geen hoge cijfers. Maar ik was gewoon erg populair en had heel veel vrienden. Vanaf de basisschool was ik al altijd omringd door een grote vriendengroep. Maar dit is ook niet wat school zo leuk maakte voor mij.

Voor mij was het flirten op school zo leuk! Er waren zoveel verschillende meisjes en ook zoveel mooie meisjes. Ik kan je niet zeggen  of het aan mijn uiterlijk lag want dat weet ik niet! Maar ik weet wel dat ik altijd mijn praatjes klaar had en ook altijd ballen toonde. Mijn eerste tongzoen was in groep 4 en de eerste keer seks in groep 7. Ik hield al vroeg van naar meisjes kijken en keek graag naar tv. Zo wou ik al vroeg dingen uitproberen die ik op de tv ook zag.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Hoe Heb Ik Het Flirten Op School Aangepakt?

flirten op school meisjesIk weet nog dat vroeger in de klas, mijn beste vriend en ik altijd de grapjassen waren van de klas. Ook hielden we van opscheppen en praatjes maken. MAAR we hielden het wel altijd leuk voor de meisjes. Het opscheppen en praatjes maken ging altijd op zo’n manier dat je er vreselijk hard om moest lachen. Maar uiteindelijk voegden we wel altijd daad bij woord.

Dit was een groot onderdeel van ons plan dat we altijd hadden. Flirten op school was voor ons EASY! Je zorgt eerst dat je opvalt. Dat is wat we zojuist hebben gedaan. We waren grappig en hadden altijd wel wat leuks te vertellen. Nu ga je zorgen dat het meisje dat je op ’t oog hebt, ook weet dat je haar op ’t oog hebt.

Dit was ook niet echt moeilijk voor mij in mijn tijd. Ik zorgde gewoon dat ze wist hoe ’t zat, soms door briefjes of via de chat, maar soms vertelde ik het ook gewoon face 2 face tegen haar. Dat was ook niet moeilijk want ik was toch altijd die grappige en populaire jongen van de klas. Ook had ik dagelijks veel contact met meisjes op school. Dit contact was ook 9 van de 10 keer flirterig.

Tips Voor JOU Om Te Flirten Op School!

flirten op school zoenenNatuurlijk komen jullie niet alleen om te lezen hoe mijn ervaringen zijn met het flirten op school. JIJ wilt ook flirten op school. Ik ga je hierbij helpen. Maar eerst moest ik je even laten weten dat je bij de juiste persoon bent. In mijn E-book ga ik nog veel uitgebreider op dit onderwerp in! Voor nu geef ik jou de volgende 5 tips mee:

  • Zorg dat je positieve aandacht krijgt in de klas. Hier kun je voor zorgen door grappig te zijn of door ballen te tonen. Wel moet je onthouden dat het verschilt qua leeftijd. Zo kun je op de basisschool nog de lolbroek uithangen. Maar op de universiteit moet je toch echt meer als een man gedragen die ambities toont. Een man met ambities en op de juiste momenten humor en spontaniteit!
  • Voor het snelste resultaat, waar ik zelf een liefhebber van ben, wees gewoon straight! Ga er niet omheen draaien. Wees gewoon een man en laat haar weten dat je haar wel ziet zitten. Je hoeft natuurlijk niet meteen te zeggen dat je verliefd bent en een relatie wilt. Zelfs een knipoog of een omhelzing is al een goede stap voor nu!
  • Laat haar zo vaak mogelijk lachen, maar laat ook zien dat je open staat voor serieuze gesprekken. Een keer gevoel tonen is ook nooit erg naar een vrouw toe. Maar wees niet te gevoelig!
  • Toon zoveel mogelijk interesse in haar en zoek haar zo veel mogelijk op. Flirten op school is zeer makkelijk ook omdat je haar 5 dagen per week ziet als het goed is. Meestal op school hangen meisjes ook in groepjes. Zorg gewoon dat je geliefd bent in het groepje en wees gewoon vrienden met haar vriendinnen.
  • Probeer zo snel mogelijk een 1 op 1 afspraakje te regelen. Als je haar eenmaal zo ver hebt, hoef je al nergens meer zorgen over te maken. Ze wil 1 op 1 met je zijn dus vindt je sowieso al leuk! Flirten op school is voor mij de leukste flirttijd geweest!
Over de schrijver
Reactie plaatsen