Flirten Op Straat Met Mooie Vrouwen
17 maart 2015 

Flirten Op Straat Met Mooie Vrouwen

flirten op straat succesWat ik zelf het moeilijkste vind is het flirten met onbekende vrouwen op straat. Veel mannen vinden het erg lastig om te flirten op straat. Waarom ik dit moeilijk vind is niet vanwege vele afwijzingen. Het probleem is dat iedereen op zijn weg ergens naartoe is. Als er een mooie vrouw de tegengestelde richting van jou oploopt is  het lastig om om te draaien en met haar mee te lopen. Natuurlijk is dit mogelijk, maar veel vrouwen zullen dit als stalking ervaren. Ook vinden de meeste vrouwen dit niet echt een fijn gevoel.

Wat het tweede probleem is met flirten op straat is dat de vrouwen meteen denken dat je dit dagelijks doet. De enige reden dat je met haar praat is omdat ze mooi is. Maar dit weet de vrouw ook en ze denkt dan dat je dit bij elke mooie vrouw doet.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

3 Tips Om Te Flirten Op Straat!

flirten op straatTIP 1 – Zorg dat je een excuus hebt om met haar te praten. Geef haar niet de indruk dat je een rokjesjager bent. Maar vraag bijvoorbeeld hoe laat het is of wees gewoon eerlijk en geef haar een compliment. Maar vermeld bij het compliment wel meteen dat je niet gewend bent om dit te doen. Dit zal haar een gevoel geven dat ze speciaal is en de moeite waard is.

TIP 2 – flirten op straat is veel makkelijker als je in je eerste zin het meisje al aan het lachen weet te krijgen. Dit breekt meteen het ijs en maakt het gesprek meteen een stuk minder formeel. Wanneer je de lach ziet van een vrouw zorg dan dat deze zichtbaar blijft. Een vrouw aan het lachen maken is de beste flirt die er is!

TIP 3 – om te flirten op straat moet je zelfvertrouwen hebben en niet bang zijn voor afwijzingen. Want 9 van de 10 keer zullen veel mensen met jouw gesprek mee kunnen luisteren. Hier moet je helemaal al schijt aan hebben. Focus je op de vrouw en denk niet aan anderen. Wees ook niet bang om gevoel te tonen wanneer er andere mensen het gesprek mee kunnen luisteren. Als je dit durft te doen zal de vrouw smelten

Hoe Weet Je Of Je Je Flirtpoging Kan Gaan Inzetten?

flirten op straat weilandDit weet je nooit! Vrouwen zijn niet te peilen. Ik heb zelf ook al veel afwijzingen gehad op straat. Maar dit maakte me alleen maar sterker en zelfverzekerder. Ik heb ook zo vaak gehad dat een vrouw oogcontact lijkt te zoeken en dat wanneer ik haar aanspreek dat ze niks van me wilt weten. Daarom moet je onthouden dat vrouwen nooit te peilen zijn. Zorg gewoon dat je goed in je vel zit en zelfverzekerd op haar afstapt. Zorg ook er voor dat je inhoud hebt en niet na twee zinnen al ‘’uuuuhhh’’ staat te zeggen. Zorg voor een vloeiend, spontaan en leuk gesprek. Als dit je lukt, ben je 9 van de 10 keer al binnen! Flirten op straat is na het lezen van dit artikel veel makkelijker. Wat je ook een steuntje kan geven is dat je niet de enige bent die afgewezen wordt! Flirten op straat is een vak met veel risico’s.

Over de schrijver
Reactie plaatsen