arrow_drop_up arrow_drop_down
Flirterige Openingszinnen Voor Mannen!
9 April 2015 

Flirterige Openingszinnen Voor Mannen!

flirterige openingszinnen

Flirterige Openingszinnen Voor Mannen!

Hey vrouwenverslinder, goed dat je weer eens op onze blog bent belandt. In dit artikel ga ik je wat meer vertellen over flirterig openingszinnen. Er zijn heel veel verschillende soorten openingszinnen. Je hebt bijvoorbeeld directe en indirecte openingszinnen, foute openingszinnen, lieve openingszinnen, afgezaagde openingszinnen, flirterige openingszinnen en situationele openingszinnen. Je kent het wel! In dit artikel ga ik je wat meer vertellen over de flirterige openingszinnen. Zelf vind ik dat de indirecte openingszinnen het beste werken. Maar dit is slechts mijn mening, het kan zijn dat een andere openingszin beter bij jou werkt. Let er wel op dat je openingszin niet te indirect wordt, want je wilt natuurlijk niet als haar beste vriend eindigen!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

flirterige openingszinnen succesHet doel van een openingszin is natuurlijk een gesprek starten met een mooie vrouw. Als het je niet lukt om met de openingszin een leuk gesprek te starten dan is je openingszin overbodig geweest. Ga dan bij jezelf te rade of je de openingszin wel op de juiste manier hebt gebruikt. Zorg er daarnaast altijd voor dat je er verzorgt uitziet en fris ruikt. Je weet het wel, dat zijn de tips die ik je in de vorige artikelen ook heb gegeven. Deze tips gelden in elke situatie en je moet er altijd rekening mee houden!

Flirterig Openingszinnen Werken Erg Goed!

flirterige openingszinnen voor mannenFlirterige openingszinnen werken erg goed. Ze geven altijd meteen resultaat, ook als ze niet werken. Je weet dus al snel of een vrouw je ook ziet zitten. Met indirecte openingszinnen kan het ook zo zijn dat om je boodschap – je vindt haar leuk – heen blijft draaien. Dit wil je niet! Je wilt eigenlijk zo snel mogelijk weten of ze je ziet zitten of niet. Als je niet genoeg flirt met een indirecte openingszin of in een gesprek dan kan het zijn dat je eindigt als haar beste vriend. Dit wil je natuurlijk voorkomen!

Daarom ben ik ook een groot fan van flirterige openingszinnen. Je kunt er op een plagerige en speelse manier achter komen of ze je ziet zitten. Ook kun jij tijdens het gebruik van deze flirterige openingszinnen makkelijker lol hebben met een vrouw. En zoals ik in eerdere blogberichten al zei, lol hebben in een gesprek met een vrouw is het beste wat er is! Dit is het begin van de weg naar succes. Dus als je haar aan ’t lachen kunt krijgen ben je goed bezig.

Wel moet je onthouden dat je tijdens het gebruik van flirterige openingszinnen niet de clown gaat uithangen. Maar zorg er ook dat je daadwerkelijk flirt. Tijdens het lol hebben vertel je ook af en toe op een subtiele manier hoe geweldig en lekker je haar vindt. Hier nog een aantal voorbeelden van flirterige openingszinnen.

3 FLIRTERIGE OPENINGSZINNEN VOOR MANNEN:

(sommige zinnen lijken heel normaal, maar dan gaat het om de flirterige ondertoon die je erbij gebruikt!)

  1. Heyy, is je persoonlijkheid net zo leuk als je er uit ziet?
  2. Heyy snoepje! (zorg eerst dat je oogcontact hebt gehad)
  3. Heyy normaal ben ik erg dronken voordat ik jou zou durven aan te spreken. Maar voor jou wil ik echt wel een uitzondering maken. Het zou erg zonde zijn als ik je nooit meer zou zien!
Over de schrijver
Reactie plaatsen