Friends With Benefits Relatie Opbouwen
26 maart 2015 

Friends With Benefits Relatie Opbouwen

Hoe Bouw Je Een Friends With Benefits Relatie Op?Friends with benefits

Veel mannen willen alleen seks. Er zijn ook veel vrouwen die alleen seks willen, maar uiteindelijk krijgt een van de twee vrouwen die alleen seks willen ook gevoelens voor de man. Dit is iets wat je absoluut moet voorkomen in een friends with benefits relatie. Veel van deze relaties gaan daarom ook stuk, werken niet meer of je beland erna juist in de friendzone. In dit artikel ga ik je uitleggen hoe je een friends with benefits relatie opbouwt en hoe je deze relatie kunt behouden zonder dat er gevoelens bij komen kijken.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Friends With Benefits Regels

Als allereerst zijn er een aantal regels waar jij je absoluut aan moet houden. Deze regels gaan we hieronder bespreken:

De eerste en belangrijkste regel is dat je je nooit maar dan ook nooit wanhopig moet gedragen. Jullie zijn geen verliefd stel, dat betekent dus ook dat je haar niet hele tijd moet gaan appen of bellen als ze niet langs wil komen voor seks of überhaupt niet wil afspreken.

Houd de spanning erin! Ga haar niet elke dag voor seks lopen bellen of appen. Zo gaat de spanning eraf en is het niet meer leuk.

Stop wanneer je gevoelens krijgt. Als een van jullie twee gevoelens krijgt dan kun je het beste meteen stoppen voordat een van jullie verliefd wordt. Jullie hebben een friends with benefits relatie dat betekent dat zij dus ook andere jongens mag zien. Als een van jullie gevoelens krijgt voor de ander dan kunnen er jaloerse gevoelens de kop opsteken. Dit wil je absoluut vermijden.

Wees gewoon aardig voor haar, behandel haar met respect en niet alsof ze een van je maten is.

Weet wanneer je moet stoppen. Deze relatie gaat op een gegeven moment gegarandeerd eindigen. Weet wanneer dat moment is aangebroken.

Houd het simpel en ga niet daten. Jullie zijn geen stel dus ga daarom ook niet met elkaar als een stel daten.

Wees eerlijk, als de vrouw waarmee je een friends with benefits relatie hebt bijvoorbeeld aan je vraagt of je andere vrouwen ziet moet je gewoon eerlijk zijn en ja zeggen. Jullie hebben immers geen relatie, jullie zijn alleen friends with benefits.

Elke Friends With Benefits Relatie Eindigt

Weet waar de grens ligt en weet wanneer je met deze relatie moet stoppen. Het is natuurlijk leuk voor een tijdje maar wanneer een van jullie weer door wil met zijn leven en bijvoorbeeld anderen wil zien dan moet je haar of dan moet zij jou hiervoor de kans geven. Als je dit niet doet dan zal een van jullie na een tijdje toch nog wel gevoelens krijgen. Dat is absoluut een killer tenzij jullie er samen hetzelfde over denken, maar meestal is dit niet het geval. Wanneer een van jullie toch deze gevoelens krijgt is het gewoon tijd om te zeggen dat deze relatie niet door kan gaan als een van jullie een serieuze relatie wil. De speelse friends with benefits relatie moet dan eindigen.friends with benefits 3

 

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De Revolutionaire Seks Methode

de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag 🙂

Je vindt alle details over de De Revolutionaire Methode HIER

Over de schrijver
Reactie plaatsen