arrow_drop_up arrow_drop_down
Friends With Benefits Relatie - Tips Om Deze Relatie Op Te Bouwen!
4 February 2015 

Friends With Benefits Relatie - Tips Om Deze Relatie Op Te Bouwen!

Friends with benefits relatie met partnerFriends with benefits

je bent benieuwd naar hoe je een friends with benefits relatie op moet bouwen?  Je wilt meer vrouwen tegelijk zien maar nergens aan vastzitten?? Als allereerste moet je weten dat het niet moeilijk maar lastig is om een Friends with benefits relatie partner te vinden en deze ook te houden. Het komt namelijk vaak voor dat een van jullie beiden gevoelens gaat krijgen of juist meer of minder wil dan de friends with benefits relatie. Om deze relatie goed te houden heb ik hier een aantal regels voor je waar je je aan MOET houden.

Friends with benefits relatie regels

ik ga ervan uit dat je al weet dat er geen emotionele band moet ontstaan en dat je alle standaardregels al kent. Maar hoe je een emotionele band voorkomt in een friend with benefits relatie ga ik je met deze gouden regels uitleggen.

 • Weet aan wat voor relatie je begint. Dit is zeker belangrijk! Het is een relatie die totaal anders verloopt als een normale relatie, houd dit dus ook in je achterhoofd. Dit moet geen relatie worden met een blij einde maar met een bevredigend einde.
 • Maak regels en houd je daar aan. Wat ik hiermee bedoel is dat je regels moet afspreken over hoe vaak jullie elkaar zien en hoe vaak jullie contact met elkaar opnemen. Deze regels hoeven niet zwart op wit op papier te staan maar het is belangrijk dat jullie deze wel maken.
 • Vraag niet om aandacht. Het is belangrijk dat jullie in deze friends with benefits relatie geen aandacht van elkaar vragen. Je moet dus ook niet je partner constant gaat bellen of appen als je niets beters te doen hebt. Geef je partner de ruimte om anderen te zien. 
 • Houd het geheim. Praat niet over deze relatie met je vrienden of anderen. De kans is namelijk groot dat jullie friends with benefits relatie bekend word bij iedereen door dat anderen het (meestal) zullen doorvertellen. De conclusie hiervan is dat je een slechte reputatie opbouwt of dat je je partner kwijtraakt.
 • Wees niet te enthousiast. Natuurlijk mag je wel blij zijn maar wees niet té blij. Als je te blij bent zal het snel gaan vervelen. Er bestaat ook nog een kans dat je friends with benefits partner hier raar op reageert en dit haar afstoot.
 • Houd rekening met hoe het eindigt. Je moet beseffen dat deze relatie niet voor altijd zal blijven bestaan. Een van jullie vind uiteindelijk wel een partner.Friends with benefits relatie

Friends with benefits: voorkom een relatie

Naast de geweldige seksuele relatie die je op kunt bouwen zijn er ook een aantal risico’s. Zo kun je natuurlijk gevoelens oplopen. Je moet daarom ook vrij zijn om andere mensen te zien. Vergeet Friends with benefits endniet dat dit erg belangrijk is. Als je in haar meer ziet dan alleen friends with benefits dan zul je gevoelens voor haar krijgen. Dit moet je zien te voorkomen. Wacht dus niet tot je friends with benefits partner contact met je opneemt maar ga zelf opzoek naar mogelijkheden of feestjes of tijdens het uitgaan.

Blijf je eigen ding doen Wat erg belangrijk is, is dat je nog genoeg tijd voor jezelf hebt om dingen te doen die jij leuk vindt of die gedaan moeten worden. Dat kunnen dingen zijn zoals school of werk maar ook eigen hobby’s. Je moet dus de gelegenheid hebben om je eigen dingen overdag te kunnen doen en dat je in de avond een beetje tijd geeft aan je friends with benefits partner.

Hou het vriendelijk Natuurlijk kun je wel iets leuks doen met je friends with benefits partner, maar zeg duidelijk dat het geen date is en doe ook niet alsof je op een date bent. Je moet natuurlijk wel meer tijd samen besteden in bed als uit bed met je friends with benefits partner. Zo kun je dus wel ergens wat gaan drinken maar je kunt niet samen uit eten gaan. Laat je kamer er een beetje rommelig uitzien zodat je partner geen zin heeft om te blijven in de ochtend.

 • Als je partner in de ochtend blijft slapen maak dan wel een klein ontbijtje zoals pannenkoeken en geef haar een kus, wees lief niet klef
 • Doe geen dingen samen die stellen zouden doen. Ga dus niet samen winkelen of boodschappen doen.
 • Geef elkaar geen cadeautjes!

Weet wanneer het tijd is om de relatie af te sluiten. Er zijn een aantal redenen waarom deze relaties eindigen:

 1. een persoon krijgt gevoelens voor de ander.
 2. een van jullie heeft iemand ontmoet waar hij een relatie mee op wilt bouwen.
 3. Jullie zijn er allebei klaar mee en willen verder naar wat nieuws of iets anders.

Als jullie nog niet lang in relatie zijn en jullie stellen samen de regels op dan moet het niet lastig zijn om de relatie te verbreken.

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De Revolutionaire Seks Methode

de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag 🙂

Je vindt alle details over de De Revolutionaire Methode HIER

Over de schrijver
Reactie plaatsen