arrow_drop_up arrow_drop_down
Het geheim achter flirten met vrouwen: word master flirter
26 January 2015 
in Flirten

Het geheim achter flirten met vrouwen: word master flirter

Het geheim achter flirtenFlirten

Wil jij meer weten over hoe je moet flirten en wat je wel en niet moet doen? Er zijn namelijk gouden tips die flirten zo makkelijk maken dat de vrouw gelijk verkocht is. Een van de belangrijkste flirt-tips voor een man is dat je met elke vrouw kunt flirten om je ‘flirt-skills’ te verhogen. Je moet natuurlijk ergens beginnen met flirten want hoe meer je flirt hoe beter je er in wordt. Maar hoe begin je nu met flirten en hoe pak je dat aan? Dat is een goede vraag! Daarom ga ik jou alle geheime tips en beste technieken verklappen om een master-flirter te worden.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

 Flirten kan overal!

Je wilt natuurlijk flirten met vrouwen in het openbaar. Maar hoe doe je dit? Natuurlijk door je flirtvaardigheden te verbeteren en door vaker te flirten. Als je vaker flirt kun je ook makkelijker aantrekkelijke vrouwen versieren. Maar helaas, de meeste mannen weten niet hoe ze moeten flirten. Er zijn 6 gouden-tips om een masterflirter te worden dit zijn ze:

  • Glimlachen – Dit is eigenlijk de allerbelangrijkste tip van flirten en ook de basis. Met de glimlach begint het eerste contact. Als je een positieve houding uitstraalt en je glimlacht, dan is de eerste stap al gezet.
  • Toon interesse – Laat zien dat je geïnteresseerd bent in de vrouw die je hebt aangesproken of waar je mee aan het flirten bent . Dit is erg belangrijk want vrouwen willen namelijk dat een man die interesse in hun toont en niet alleen interesse toont in het afspraakje.
  • Wees jezelf – ook dit is een van de belangrijkste tips. Jezelf zijn is heel erg belangrijk. Vrouwen houden van een eerlijke en oprechte man. Daarom moet je de vrouw niet vertellen wat jij denkt dat ze wil horen maar je moet gewoon de waarheid spreken tijdens het flirten.
  • Straal ontspanning en zelfvertrouwen uit – Deze tip is zeker goud waard. Vrouwen vallen namelijk op een ontspannen en zelfverzekerd iemand die hun gerust kan stellen en die hun het gevoel geeft dat ze veilig zijn wanneer ze bij diegene zijn.
  • De vrouw moet zich uniek voelen – Hiermee bedoel ik dat je de vrouw het gevoel moet geven dat je alleen in haar interesse hebt en in niemand anders. Daarom is het stellen van emotionele vragen erg belangrijk.
  • Oogcontact – Natuurlijk is oogcontact heel belangrijk. Maak daarom genoeg oogcontact maar blijf niet staren, dat is voor vrouwen een grote afknapper.

 Flirten: seksuele spanning opbouwen

Seksuele flirtMisschien ben jij wel op zoek naar een ondeugende flirt met een vrouwen die je nog niet kent. Natuurlijk kun je ook een seksuele spanning opbouwen tijdens het flirten met vrouwen. Een goede manier waarop je dit kunt bereiken is door de vrouw een beetje te plagen tijdens het flirten. Zorg er wel voor dat je haar op de juiste manier plaagt. Hiermee bedoel ik niet dat je grapjes over de vrouw maakt, nee je moet haar een klein beetje geven van wat ze wil. Dit kan niet vaak genoeg worden gezegd. Hierna geef je het niet meer zodat ze er nog meer van wil hebben. Dit is niet makkelijk en alleen de geavanceerde flirter zal dit lukken. Een andere goede techniek is wachten met bellen nadat je haar nummer hebt gekregen. De meeste mannen bellen namelijk gelijk als ze thuis zijn aangekomen. Als je dus bijvoorbeeld twee dagen later belt en iets kort afspreekt zodat je interesse kweekt en seksuele spanning opbouwt zal ze op dag twee wanhopig worden en wachten op jouw telefoontje. Bij vrouwen bouwt het wachten de spanning op.

Over de schrijver
Reactie plaatsen