Hoe Begin Je Een Gesprek Met Een Vrouw?
17 maart 2015 

Hoe Begin Je Een Gesprek Met Een Vrouw?

Hoe begin je een gesprek met een vrouw?

gesprek met een vrouw

Er zijn natuurlijk een aantal manieren en stappenplannen die je kunt uitoefenen om een gesprek met een vrouw aan te gaan. Toch heb ik hier de meest succesvolle tips en trucs om een gesprek met een vrouw te voeren. Na deze tips is het veel gemakkelijker om op een vrouw af te lopen en een gesprek met haar te voeren. Je zult weinig moeite hebben met het aanspreken van vrouwen en je zult een gesprek kunnen voeren zonder zenuwen. Het meest ongemakkelijke moment in een gesprek is een plotseling vallende stilte. Daarom ga ik hier de beste tips bespreken.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Gouden tips om een gesprek te voeren met een vrouw

Het draait bij het aanspreken van en gesprekken voeren met vrouwen natuurlijk niet alleen maar om inhoud van het gesprek. Het gaat ook om je houding en hoe je denkt tijdens het gesprek. Het is daarom belangrijk dat je de juiste mindset hebt en dat je ontspannen bent wanneer je het gesprek met haar aangaat. Als dit allemaal goed verloopt is het makkelijker om het gesprek gaande te houden omdat jullie je beiden op je gemak voelen.

Tip 1: Een ontspannen lichaamstaal: Dit spreekt natuurlijk voor zich als je ontspannen over wilt komen maar toch kan dit best lastig zijn. Daarom zijn er een aantal tips om er toch voor te zorgen dat jij ontspannen het gesprek in gaat:

  • Sta rechtop – Dit geeft namelijk een open houding en het zorgt ervoor dat je zelfverzekerd overkomt. Vrouwen vinden dit aantrekkelijk.vrouwen versieren aanspreken
  • Gebruik gebaren – Tijdens een gesprek kun je gebruik maken van gebaren om het gesprek boeiend te houden en haar met aandacht te laten luisteren.
  • Leun ergens tegenaan – Dit zorgt ook weer voor een open houding en je komt er relaxed mee over.

Tip 2: Tijdens het gesprek spreek je haar aan met haar naam: Het ego van een vrouw gaat omhoog als je haar de hele tijd met haar naam aanspreekt. Dit zorgt er ook voor dat ze zich dus gerespecteerd voelt en langer met jou in het gesprek blijft hangen. Dit komt natuurlijk omdat jij haar al hebt aangesproken en haar ook nog eens netjes behandelt! Daarnaast vind ze het fijn dat haar ego zo gestreeld wordt.

Een voorbeeld is: “Hey Diana, mijn naam is Marco. Dus Diana vertel eens hoe verloopt je avond tot nu toe?”

Tip 3: Maak oogcontact en raak haar aan wanneer je wat vertelt: Het is belangrijk om oogcontact te maken tijdens het gesprek. Dit komt op haar over alsof je interesse in haar hebt. Je toont dit ook door naar haar te luisteren en oogcontact ge maken. Probeer het oogcontact een aantal seconden aan te houden en kijk daarna naar links of naar rechts weg. Er is genoeg afleiding als je naar rechts of links kijkt. Naar boven of naar beneden kijken komt ongeïnteresseerd en arrogant over.

Hoe begin je een gesprek met een vrouw?

Nu dat je al deze tips hebt gevolgd is de volgende stap natuurlijk op een vrouw aflopen en haar aanspreken. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een aantal goede openingszinnen of door een simpele zin zoals “Hallo mijn naam is Marco en wat is jouw naam?” Van hieruit kun je verder gaan.

Over de schrijver
Reactie plaatsen