Hoe Houd Je Een Vrouw Tevreden In Een Relatie?
20 maart 2015 

Hoe Houd Je Een Vrouw Tevreden In Een Relatie?

Hoe houd je een vrouw tevreden in een relatie?vrouwen tevreden houden 1

Veel mannen zijn op zoek naar een stabiele, lange en goede relatie. Maar hoe krijg je deze relatie nou? Uit onderzoek blijkt dat je vaak vrouwen tevreden moet houden. Ze beweren dat als je de vrouw tevreden houdt, jijzelf als man ook gelukkiger wordt. Maar hoe houd je je vrouw of vriendin nu eigenlijk gelukkig? Dit ga ik met jou bespreken in dit artikel.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Wat moet je doen om een vrouw tevreden te houden?

Natuurlijk zijn er een aantal dingen die je kunt doen om een vrouw blij en verliefd te houden. Als eerste ga ik er wel vanuit dat je er op je allerbest uitziet en aandacht besteed aan je vrouw. Dat is wat vrouwen willen! In een huwelijk zoeken mannen vaak afleiding omdat ze de hele tijd met haar samen zijn. Dit moet je dus proberen te voorkomen. Vrouwen houden van aandacht op verschillende manieren. Of dit nu is omdat je iets voor haar maakt of omdat je haar een compliment geeft, vrouwen houden van aandacht!

Tip 1: Geef haar zo nu en dan een compliment. Zoals ik al eerder zei houden vrouwen van aandacht en vooral van complimenten. Wanneer je hun een compliment geeft streelt dit hun ego. Vrouwen vinden dit uiteraard fijn. Complimenteer haar dan wel op bepaalde dingen zoals talenten of vaardigheden. Geef haar bijvoorbeeld een compliment over haar ogen, haren, uiterlijk of complimenteer haar met een sportprestatie.

Tip 2: Win haar vertrouwen. Dit houdt in dat ze moet leren dat ze op jou kan vertrouwen. Daarom moet je haar laten zien waarom zij jou vertrouwen kan. Leer dus hoe je met haar moet praten en hoe je haar vertrouwen kunt winnen. Probeer een indruk te maken op de mensen waar zij veel om geeft. Ga dus niet alleen maar voor de seks want dan wordt je gezien als een onbetrouwbare man.

Tip 3: Koop wat leuks voor haar. Dit klinkt misschien heel basic maar dat is het echt niet. Veel mannen vergeten om wat leuks voor hun vrouw of vriendin te kopen. Het hoeft niet iets groots te zijn, het gaat om het principe: dat je haar wat geeft. Je kunt bijvoorbeeld een bosje bloemen voor haar kopen, of een kettinkje. Eigenlijk maakt het niet zo heel veel uit wat je voor haar koopt. Ze zal je toch lief vinden!

Vrouw tevreden houden: Geef je fouten toe

Ook al willen vrouwen EN mannen vaak gelijk hebben, in een relatie moet je toch je fouten opbiechten en soms zelfs toegeven. Het is daarom ook helemaal niet erg om eens te zeggen van “hey, sorry het spijt me, ik had het niet op deze manier moeten zeggen.” Door je te verontschuldigen zorg je ervoor dat je vrouw je aardig en lief vindt. Ze zal je 100 procent vergeven en niet boos op je blijven. Dat zorgt voor positieve energie.vrouwen tevreden 3

Over de schrijver
Reactie plaatsen