Hoe Kan Je Een Vrouw Het Beste Verrassen?
19 maart 2015 

Hoe Kan Je Een Vrouw Het Beste Verrassen?

vrouw het beste verrassen kussenVeel mannen die uiteindelijk een vrouw hebben versierd zijn meestal in het begin heel spontaan. Ze willen graag dat hun vrouw het leuk met hen heeft. Maar meestal verdwijnen deze inspanningen na een tijdje. Dit is erg slecht. Want je moet een vrouw continu het gevoel geven dat ze bijzonder en speciaal is. Daarom ga ik in dit artikel de vraag: “hoe kan je een vrouw het beste verrassen?” behandelen.

Een vrouw kun je het beste verrassen met twee methodes: spontane verrassingen en gelegenheidsverrassingen. De spontane verrassingen vind ik zelf het leukst. En de gelegenheidsverrassingen doe je op een verjaardag of op een ander moment wanneer er iets te vieren is. Je kunt een vrouw het beste verrassen door er achter te komen wat ze echt leuk vindt, maar wat voor haar lastig is om te krijgen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Met Wat Kun Je Een Vrouw Het Beste Verrassen?

een vrouw het beste verrassenDat is erg verschillend. Want niet elke vrouw vindt alles even leuk. Natuurlijk is een vrouw altijd blij als je haar verrast. Maar wij gaan alleen voor de beste verrassingen! En om de beste verrassing die je kunt bedenken te geven kun je maar beter op onderzoek uit gaan. Ikzelf ging op een heel stiekeme wijze mijn vrouw een beetje ondervragen. Ik vroeg haar wat ze leuk vond om te doen maar waar ze nooit de kans voor kreeg. Een vrouw verrassen met een activiteit vind ik leuker dan een vrouw verrassen met een cadeau.

Uiteindelijk kwam ik erachter dat mijn vrouw altijd al een keer had willen dineren op bij de Eiffeltoren in Parijs. Dat is natuurlijk erg duur, maar ik ging er 100% voor. Door goed op zoek te gaan en een aantal veilingsites te bekijken kwam ik uiteindelijk terecht bij de perfecte verrassing voor mijn vrouw. Een 3-daagse vakantie in Parijs tegen een zeer lage prijs.

Wat ik met dit verhaal wil zeggen is dat je een vrouw het beste kunt verrassen door haar te ondervragen en goed naar haar te luisteren. Je hoeft niet altijd specifiek haar droomverrassing te geven. Maar als je hier erg dicht bij in de buurt kunt komen dan is het altijd goed!

Hoe Kun Je Een Vrouw Het Beste Verrassen Op Haar Verjaardag?

vrouw het beste verrassen geluktJe kunt je vrouw het beste verrassen door ten eerste haar verjaardag niet te vergeten. Ik heb zelf een keer een supriseparty voor mijn vrouw georganiseerd. Eerst deed ik alsof ik haar verjaardag helemaal vergeten was. Ik had haar ’s ochtends nog niet gefeliciteerd en toen ik haar aan de telefoon had terwijl ze aan het werk was zei ik “Ohjaaa! Je verjaardag! Helemaal vergeten!” Ze zei natuurlijk dat het niet gaf en was hier gelukkig niet erg boos over. Ondertussen had ik allang haar beste vriendinnen opgetrommeld en het hele huis versierd. Ik wist dat ze om half 6 thuis zou zijn dus zorgde ik dat alles donker was en dat het leek alsof er niemand thuis was. Toen ze uiteindelijk de huiskamer binnenliep sprong iedereen achter de bank vandaan met cadeaus in hun handen en iedereen schreeuwde: VAN HARTE GEFELICITEERD!! Dit moment vergeet ze echt nooit meer. De blik in haar ogen deed mij ook echt goed. Je kunt je vrouw het beste verrassen door een beetje creatief te zijn en er ook echt een verrassing van te maken. Doe geen dingen die ze verwacht, want dat maakt de verrassing al een stuk minder leuk!

Over de schrijver
Reactie plaatsen