Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? 3 Simpele Tips!
30 maart 2015 

Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? 3 Simpele Tips!

Hoe Krijex back 2g Ik Mijn Ex Terug?

Je zit met een lastige situatie. Het is uit is met je ex en je wilt haar terug maar je weet echt niet hoe je dit moet doen. Daarom heb ik goed nieuws voor je! Je bent op het juiste adres! Ik heb hier een aantal tips voor je opgeschreven zodat het terugkrijgen van je ex een stuk gemakkelijker word. Behalve dat het gemakkelijker wordt, worden je kansen ook enorm vergroot om haar terug te krijgen. Laten we maar snel beginnen.

Ex Terug Krijgen: Tips!

Natuurlijk zijn er een aantal verschillende dingen die je kunt doen om je ex terug te krijgen. Ik heb het hier bij de meest effectieve tips gehouden zodat jij simpel en gemakkelijk je ex terug kan krijgen.

Tip 1: Verbreek het contact! – Natuurlijk moet je niet het contact voor altijd verbreken. Uiteindelijk wil je weer iets met haar beginnen, maar het is wel beter om het contract voor een tijdje helemaal te verbreken. Met een tijdje bedoel ik rondom de 4 weken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het contact met je ex al een tijdje terug hebt verbroken.
Door het contact te verbreken krijgen jij en zij even tijd om na te denken hoe en wat jullie nu eigenlijk precies willen. Het zorgt ook voor een beetje afstand. Dat is fijn, want als het  uitgaat dan wil je haar natuurlijk niet elke dage tegenkomen en je wilt ook niet telkens aanhoren hoe zij een toekomst met jou zag. Als er iets achter je aan rent is het normaal dat je ervan weg rent. Zo zal je ex ook over jou denken.

Tip 2: Neem contact op als vrienden met je ex! – Misschien denkt je ex wel helemaal niet hetzelfde over de situatie als jij dat doet. Daarom is het verstandig om als vrienden contact te zoeken met elkaar in plaats van als een stel. Dit zorgt er ook voor dat er minder spanning staat op de date of tijdens het afspraakje dat jullie hebben. Ik vind dates die je vroeger had afgesproken met haar het beste werken. Je kunt bijvoorbeeld vragen of ze met je mee wil gaan naar het museum. Dat waren jullie immers al van plan maar het is er nooit van gekomen. Dat is een mooie opening. Je kunt bijvoorbeeld zeggen: “hey, hoe is het met je? Heb je misschien zin om als vrienden naar het museum te gaan? We hadden dit eens afgesproken maar er is verder nooit iets van in gekomen.”

Tip 3: Kom niet wanhopig over! – Het is belangrijk dat je niet wanhopig overkomt, maar veel mannen EN vrouwen vergeten dit. Ze spreken weer iets af met hun ex en storten dan helemaal in en beginnen met smeken of het weer wat kan worden. Dit is een gruwelijke afknapper voor vrouwen. Dus probeer dit echt te voorkomen.

Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? De Afspraakjes!

Omdat er ooit wel eens een korte vonk is geweest is er hoogstwaarschijnlijk bij beiden kanten nog wel wat over van deze vonk. Natuurlijk moet je deze weer laten branden. Dit zal niet tijdens de eerste date of afspraak gebeuren. Probeer daarom na 3 tot 4 dates thuis af te spreken zodat je wat meer privacy hebt. Natuurlijk moet je het juiste moment aanvoelen wanneer je tot actie over kunt gaan en jij je ex terug hebt als jouw vriendin.ex back 3

Over de schrijver
Reactie plaatsen