Hoe krijg ik mijn ex terug? Een handig stappenplan
11 maart 2015 

Hoe krijg ik mijn ex terug? Een handig stappenplan

Hoe krijg ik mijn ex terug?

Je wilt natuurlijk weten hoe je je ex terug krijgt. Dat ga ik je in ieder geval in dit artikel verklappen. Je moet wel beseffen dat er een kans in zit dat ‘jullie’ niet meer bestaat. Het kan natuurlijk zo zijn dat jij of je ex een cruciale fout hebt gemaakt en er daardoor geen ‘jullie’ meer bestaat. Je moet ook in je achterhoofd houden dat jouw ex misschien al een nieuw iemand heeft waardoor het eigenlijk weinig zin heeft om te proberen om je ex terug te krijgen. Maar laten we zeggen dat je nog steeds hopeloos verliefd op je ex bent en dat je haar echt heel graag terug wilt krijgen. Ik snap natuurlijk wel dat het heel lastig is, maar je moet proberen te doen alsof je je ex niet nodig hebt als je haar terug wilt krijgen. Met dit gezegd te hebben gaan we snel naar de tips en trucs die je kunt toepassen om je ex terug te krijgen.

 Hoe krijg ik mijn ex terug

Ex terugkrijgen – welke stappen moet je ondernemen?

Voordat je weer teruggaat naar je ex moet je een aantal dingen onthouden. Je ex krijgt nu waarschijnlijk geen fijn gevoel bij het horen van jouw naam. Wat ik hiermee bedoel is dat je ex hoogstwaarschijnlijk een aantal dingen voelt die zij niet moet voelen bij het horen van jouw naam. Dat kan zijn haat, verdriet en misschien zelfs wel woede. Natuurlijk zijn dit niet de gevoelens waar wij naar op zoek zijn. Als je wilt dat je ex weer liefde voor je gaat voelen moet je ervoor zorgen dat je de volgende emoties terug in beeld moet brengen en dat zijn: Verlangen, Aantrekkingskracht en Liefde.

Je vraagt je nu zeker af hoe je dit moet doen? Er zijn een aantal dingen die je terug kunt brengen in haar geheugen en die haar doen denken aan de leuke tijden die jullie samen hadden.

Probeer daarom ook eerst rustig een voorstel te doen als ‘vrienden’ en oefen vooral geen druk op haar uit.
Voorbeeld 1:

“Hey, ik vroeg me af hoe het met je ging. We zouden nog een keer samen naar (noem een plekje waar jullie bijvoorbeeld eens wat wilden doen zoals een centrum, museum of strand) het strand gaan. Het lijkt mij wel leuk om dit samen als vrienden een keer te doen. Het is niet zo dat we niet meer met elkaar op kunnen schieten na onze relatie toch?”

Dit is een openingszin. Je komt zo erg vriendelijk over. De kans is groot dat ze ja zegt en zo ben je een klein stapje dichterbij en krijg jij misschien je ex terug.

Ga naar hoe je je ex de eerste keer hebt veroverd

Natuurlijk is het lastig om je ex opnieuw te versieren maar als je het op de juiste manier aanpakt zal ze weer als een baksteen voor je vallen. Denk goed na over wat je gedaan hebt om je ex de eerste keer te veroveren. Was het misschien samen winkelen? Samen tv kijken? Samen kletsen? Misschien wel fantastische seks? Denk goed na wat er voor gezorgd heeft dat zij de eerste keer voor je is gevallen. Als je dit weet probeer je dit opnieuw te doen, maar dan nog beter.

Over de schrijver
Sander
Door

Sander

op 10 Jun 2015

Hallo,Mijn ex (21jaar) en ik (22jaar) waren 4 jaar samen. We zijn samen volwassen geworden maar op en dag zegt zij tegen mij het ga nie meer. Maar ik wil wel vrienden blijven. Dat waren we dan 1 week weinig contact 1 week meer contact dan weer en week weinig contact dan 1 week veel contact dan 1 week waar we elkaar zagen en dan 1 week super veel contact via snap chat en telefoon en sms'jes ze zegde me dat ze blei is hoe ik nu geworden ben super goed mijn best doe en dat ik er weer goed uitzie en al die dingen tot vrijdag 3 uur ging ze weg ik weet niet naar waar maar ze zegde me als ik thuis ben bel ik jouw maar het wert 6 uur 12 uur geen sms'je of niets ik belde haar de volgende dag ze zegde dat ze in de winkel was en dan smste ze ook weer niet meer en zondag belde ik ze weer en pakte en andere gast op :O en die gast zegt dat ik haar moet gerust laten. Dat heb ik dan gedaan maar ik liep wel verdrietig maar mijn schoon zus had haar en sms gestuur wat ik niet wist redelijk erg denk ik maar mijn ex stuurde zondag nacht 23.46uur en sms je wist toch gewoon vrienden. En dan donderdag verwijdert ze mijn Facebook maar niet geblokkeerd en al onze foto's weg en iedereen van mijn familie ook verwijderd. Waar mijn andere schoon zus ook achter mijn rug en erge sms stuurde maar ik heb dan naar mijn ex en sms gestuurd dat ik me schaam en dat ik spijt heb van wat mijn schoonzuster gestuurd hebben en dat ik blei ben met haar nieuwe relatie. Maar nu maandag 1 week later stuurde ze mij en Facebook bericht kan ik achter mijn spullen komen. Ik heb ja gezecht dus komt ze nu vrijdag met haar nieuw lief om haar spullen. Maar mijn ex haar nieuw lief is 19 jaar en heeft en kapsel wat zij nooit mooi vond bij mij en die gast drinkt en gaat uit met andere vrouwen wat mijn ex tegen is is alcohol en ze is jaloers.Haar nieuwe vriend heeft op 3 jaar 5 relaties gehad en geen langer dan 6 maand en hij is juist singelBen ook nog achter gekomen dat ze naar andere mannen stuurde dat ze liefde en knuffels mistEn nu zegt ze ik heb u en u familie verwijdert om dat haar nieuwe vriend ook over zijn ex babbeld en ze is dan jaloers en ze wil nie dat hij da ook isKan ik mijn ex terug krijgen? Zo ja hoe moet ik dit dan doen kunt u me mailen aubVriendelijk dank

Reactie plaatsen