Hoe Maak Je Van Een Vriendin Je Vriendin?
30 maart 2015 

Hoe Maak Je Van Een Vriendin Je Vriendin?

Hoe Maak Je Van Een Vriendin Je Vriendin?

Vriendin 3Veel mannen kennen dit fenomeen. Ze vinden een meisje leuk of hebben interesse in een meisje maar weten bijvoorbeeld niet hoe ze dit aan haar moeten vertellen of wat ze aan haar moeten vertellen. Ook hebben ze geen idee wat ze moeten doen met hun lichaamstaal om aantrekkelijk over te komen voor hun vriendin. Natuurlijk is het hele doel van dit artikel om de friendzone te vermijden en een relatie krijgen met een vriendin van je. Ik ga je hier bij helpen dus laten we maar snel aan de slag gaan.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Hoe Maak Je Van Een Vriendin Jouw Vriendin?

Natuurlijk zijn er een aantal tips die jou gaan helpen bij het voltooien van deze klus, Het is niet makkelijk om uit de friendzone te komen. Maar aan de hand van deze tips kan ik je garanderen dat het wel zal lukken! Laten we snel beginnen.

Tip 1: Probeer te achterhalen wat zij voor jou voelt en hoe ze over jou denkt. Dit kun je doen door naar haar gedrag te kijken. Kijk bijvoorbeeld naar hoe zij eerst over jongens tegen je praatte en hoe ze daar nu met je over praat. Als ze het er al een tijdje niet meer met je over heeft gehad dan is de kans groot dat ze wellicht interesse in jou heeft.
Kijk ook hoe ze met je praat. Komt het nog steeds over alsof ze ‘een gewone vriendin is’ of zie je wel dat ze geïnteresseerd in je is?

Tip 2: Vraag aan je vrienden wat zij erover denken. Misschien ben je al echt verliefd op je vriendin terwijl ze nog niet je vaste vriendin is. In deze situatie zul je alles anders zien van het meisje dat je leuk vind. Daarom is het erg slim om de mening van je vrienden te vragen. Ze zullen je vast eerlijk en oprecht vertellen hoe zij over jullie denken en of ze wel echt ander gedrag van haar zien als ze bijvoorbeeld samen is in het bijzijn van jullie vrienden.

Tip 3: Verhoog het lichamelijk contact: Als je haar bijvoorbeeld gaat helpen met haar huiswerk kun je achter tegen haar aan gaan zitten en aandachtig naar haar luisteren en alles volgen. Wat ook een goede is, is bijvoorbeeld het eten delen als jullie ergens wat gaan eten. Dit verhoogt jullie verbondenheid.

Tip 4: Wees behulpzaam en laat zien dat je om haar geeft. Zoals ik al zei probeer haar te helpen met haar huiswerk doe wat klusjes bij haar thuis en help haar als ze zich voorbereid op een sollicitatie. Natuurlijk moet het niet te ver gaan en je moet voorkomen dat je haar schoothondje wordt, zij moet namelijk ook bereid zijn dit soort simpele dingen voor jou te doen.

Hoe Maak Je Van Een Vriendin Jouw Vriendin? Flirten!

Begin met haar te flirten en laat zien dat je interesse in haar hebt als je de juiste signalen van haar terugkrijgt. Als zij namelijk niet hetzelfde over jou denkt als jij over haar dan is de kans klein dat jullie een relatie op kunnen bouwen, maar probeer haar aandacht te krijgen. Behandel haar anders dan andere meisjes. Flirt niet gewoon voor de lol maar om gevoelens op te wekken!Vriendin Flirten

Over de schrijver
Reactie plaatsen