Hoe Moet Je Een Vrouw Tevreden Houden: 5 Simpele Tips!
27 maart 2015 

Hoe Moet Je Een Vrouw Tevreden Houden: 5 Simpele Tips!

Vrtevreden houden 2ouw tevreden houden, Hoe moet dat?

Waar veel mannen moeiten mee hebben is hoe ze een vrouw tevreden kunnen houden. Daar is ook weinig kennis over omdat vrouwen erg ingewikkelde wezens zijn. Vandaar dat ik je in dit artikel ga helpen en tips aan je ga geven hoe jij vrouwen tevreden kunt houden, of dit nou in een relatie is of een meisje is waar je mee bezig bent. Deze tips kun je in verschillende situaties toepassen. Laten we maar snel beginnen!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Vrouw Tevreden houden: 5 Tips

 1. Behandel haar als een dame: Dit is een simpele tip. Dit kun je doen door bijvoorbeeld aan de buitenkant van de stoep te lopen zodat zij zich beschermd voelt. Ook kun je aan de kant van bed slapen waar de kamerdeur het dichtste bij staat. Dit zijn allemaal simpele trucjes die een vrouw zich beschermd laten voelen. Natuurlijk moet je ook de deur voor haar openhouden en haar stoel aanschuiven.
 2. Blijf in vorm, kleed je gepast en zie er verzorgd uit: Hiermee bedoel ik dat je misschien wel naar de sportschool moet zodat je jezelf in vorm houdt. Dit is namelijk ook beter voor jezelf en voor haar.
  Doe je haar en scheer jezelf elke dag. Dit is natuurlijk ook gepast. Vrouwen vinden het aantrekkelijk als mannen er verzorgd uitzien en gepast gekleed zijn.
 3. Wees een goede luisteraar: Vrouwen vinden het fijn als ze zo nu en dan hun verhalen bij jou kwijt kunnen, of dit nu emotioneel is of iets wat ze beleefd heeft, ze vindt het belangrijk dat jij naar haar kan luisteren.
  Stel vragen nadat ze iets verteld heeft, zo kom je geïnteresseerd over.
  Onderbreek haar niet, ze wil natuurlijk haar verhaal kwijt en als je haar onderbreekt lijkt het voor haar alsof jij jouw zegje belangrijker vindt dan die van haar.
 4. Geef haar wat als je iets van haar krijgt. Het hoeft natuurlijk niets groots te zijn omdat het bij vrouwen allemaal om het idee gaat. Behalve dit moet je haar niet elke keer wat teruggeven. Zij vind het leuk om jou wat te geven. Schenk hier aandacht aan en laat merken dat je het echt leuk vindt dat ze jou wat geeft. Natuurlijk moet je haar dan ook iets geven, maar doe dit niet te snel omdat het effect van wat zij jou gegeven heeft dan te snel verloren gaat.
 5. Verdien haar vertrouwen: Dit is natuurlijk belangrijk en vooral als je in een relatie zit. Daarom zijn hier een aantal stappen zodat jij ervoor kunt zorgen dat ze je kan vertrouwen en dat jij haar kunt vertrouwen.
  Vertel haar altijd de waarheid – De harde waarheid is natuurlijk beter als een mooie leugen.
  Flirt niet met anderen – Niet het kleinste beetje en vooral niet met haar vriendinnen.
  Wees een man van je woord – Kortom, kom je beloftes na.
  Steun haar wanneer ze het nodig heeft – Hier hoort ook bij dat je een goede luisteraar moet zijn.

Vrouwen Tevreden Houden: Laat Haar Weten Dat Je Ook Om Haar Geeft

Vrouwen vertellen vaak wat ze voor je voelen, dit betekent dus ook dat zij dit terug van jou verwachten. Aarzel daarom ook niet om af en toe wat liefs tegen haar te zeggen en haar te verrassen met bijvoorbeeld een klein cadeautje.tevreden houden 3

Over de schrijver
Reactie plaatsen