arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe Moet Je Een Vrouw Vingeren? Lees Hier Alle Tips en Trucs
8 March 2015 

Hoe Moet Je Een Vrouw Vingeren? Lees Hier Alle Tips en Trucs

vrouw vingeren succesEen vrouw vingeren kun je op veel manieren doen. Maar waarom zou je dit doen? En hoe moet je dit doen? Dit zijn twee vragen die door de hoofden van veel volwassen mannen spoken. Maar maak je niet druk en schaam je niet als je hier ook last van hebt. Ik ga je hierbij helpen! Ik ga je leren hoe je moet vingeren en ik ga je ook vertellen welk plezier jij hieraan beleeft. Want met alleen een vinger ergens insteken beleef jij niet meteen genot. Maar je maakt wel de seks een stuk gemakkelijker voor jezelf.

3 Tips: Waar Let Je Op Tijdens Vrouw Vingeren?

vrouw vingerenTIP 1  – Ten eerste is het heel belangrijk dat je let op hygiëne. Een vrouw vingeren brengt ook zo zijn risico’s mee. Als je dit met vieze ongewassen handen doet, heb je een grote kans dat je een bacteriële infectie veroorzaakt. Vooral mensen met lange nagels moeten hier goed op letten. Want onder die nagels blijft een hoop viezigheid zitten. Dus wat ik je eigenlijk wil zeggen: een vrouw vingeren doe je met schone handen! En dit hoeft niet alleen slecht voor haar gezondheid te zijn. Want als er niks aan de infectie wordt gedaan is er ook een grote kans op soa’s.

TIP 2 – Niet elke vrouw vindt alles even fijn en is overal even gevoelig. Zorg daarom dat je er zo snel mogelijk achter komt dat je weet wat een vrouw fijn vindt. Een vrouw vingeren doe je tenslotte om haar te laten genieten. Als je weet wat ze lekker vindt is dit veel makkelijker voor je. Het is dus erg belangrijk dat je veel varieert in het begin.

TIP 3 – Zorg dat je er niet als een zoutzak bij ligt tijdens het vingeren. Kom een beetje actief over en streel met je andere hand de rest van haar lichaam. Zoen haar en hou het spannend. Je kunt ook beffen en vingeren te gelijk!

vrouw vingeren thuis

3 Tips: Hoe Moet Je Vingeren?

TIP 1 – plaats twee vingers op haar clitoris en draai rondjes. Je hoeft haar nog niet te vingeren, je speelt nu alleen met haar clitoris. Dit zal haar enorm doen opwinden. Een vrouw vingeren is niet perse een vrouw penetreren met je vinger. Een vrouw vingeren is ook met haar clitoris spelen.

TIP 2 – plaats eerst één vinger en als het kan daarna twee vingers in haar vagina. Maak met die twee vingers een soort van haak die je naar je toe trekt. Je trekt natuurlijk niet echt naar je toe maar je maakt met je twee vingers bewegingen van voor naar achter. Als je dit goed doet raak je continu haar G-spot aan.

TIP 3 – probeer met de vingers die je in haar vagina hebt een vibrator na te doen. Maak zoveel mogelijk en zo snel mogelijk trillende bewegingen in haar vagina. Een vrouw vingeren doe je met veel variatie. Speel gewoon lekker met haar en probeer zo goed mogelijk op te letten om te weten wat ze lekker vindt.

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De Revolutionaire Seks Methode

de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag 🙂

Je vindt alle details over de De Revolutionaire Methode HIER

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen