Hoe Moet Je Vrouwen Aanspreken? Gebruik Leuke Openingszinnen!
13 februari 2015 

Hoe Moet Je Vrouwen Aanspreken? Gebruik Leuke Openingszinnen!

Vrouwen aanspreken algemeenHoe moet je vrouwen aanspreken?

Veel mannen vinden het tegenwoordig lastig om vrouwen aan te spreken. Ze zijn vaak verlegen of bang. Dat is nergens voor nodig. Mannen zijn namelijk bang om afgewezen te worden en niemand vindt het leuk om afgewezen te worden. Maar als je voor jezelf bepaald WANNEER je bent ‘afgewezen’ dan zal vrouwen aanspreken een stuk makkelijker worden. Je bent dan niet meer bang om ‘nee’ te horen van een vrouw, eenvoudigweg omdat het weinig invloed op jou heeft. Als ze nee zegt loop je door om de volgende vrouw aan te spreken. Het is wel belangrijk dat je iets zegt wat de vrouw interesseert.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Openingszinnen Voor Vrouwen Aanspreken

Natuurlijk zijn er leuke openingszinnen die daadwerkelijk werken en die je helpen. Vrouwen houden van aandacht maar let wel op dat je de aandacht op de juiste manier brengt en niet heel wanhopig overkomt. Deze Vrouw aansprekenopeningszinnen zijn wel een beetje brutaal, dus ze zullen wellicht niet bij elke vrouw werken.

1. “Mag ik je toekomst voorspellen?” Dan pak je haar hand of een blaadje je schrijft daar vervolgens je telefoonnummer op. Vervolgens zeg je erachteraan: “Dit is jou toekomst!”

2. “Ben je gilette? Nee? Je bent namelijk wel het beste wat een man kan krijgen.”

3. “Mag ik misschien een foto van je maken zodat ik hem bij mijn verlanglijstje kan doen en jou kan vragen voor Kerstmis?”

4. “Ik heb skittles in mijn mond, wil jij weten hoe je regenboog proeft?”

5. “Zullen we wedden voor 10 euro dat je me afwijst?”

6. “Ik durf te wedden dat ik je kan kussen zonder je aan te raken”.

7. “Kwam de zon net op of lachte je naar mij?”

8. “Ga je met mij mee naar huis om wat wiskunde te studeren? Bed optellen, Kleren aftrekken, Benen delen en vermenigvuldigen.”

9. “Mag ik je navel aanraken?… Van binnenuit?”

10. “Mooie schoenen, Neuken?”

11. “Ik ga vanavond met je naar bed, je kunt er net zo goed ook bij zijn”.

12. “Mijn magische horloge zegt dat je geen slipje draagt, wel? Dan staat hij een uurtje voor”.

Nogmaals dit zijn brutale openingszinnen probeer deze dus ook echt niet uit wanneer je niet zeker over je zelf bent. Hier zijn namelijk 33 openingszinnen die je overal kunt gebruiken.

 

Vrouwen Aanspreken Hoe Doe Je Dit Precies?

Nathoe vrouwen aansprekenuurlijk zijn openingszinnen niet alles. Dat is 40% van de hele procedure de andere 60% is hoe jij het overbrengt en hoe de vrouw hier op reageert. Als je een plagende openingszin gebruikt moet je natuurlijk wel zelfverzekerd overkomen als je daadwerkelijk wilt dat deze openingszin ook echt gaat werken. Veel mannen vergeten dit en denken dat de openingszinnen alleen al het werk doen. Dit is natuurlijk onzin. Vrouwen zullen het aantrekkelijk vinden als je een plagende openingszin gebruikt als je die vol zelfvertrouwen kunt overbrengen. Behalve dit moet je ook de juiste vrouwen aanspreken. Als je bijvoorbeeld naar een vrouw gaat die een vriend heeft dan heb je al een stuk minder kans dan bij een meisje dat single is.

Over de schrijver
Reactie plaatsen