Hoe Moet Je Zoenen? Een Handleiding Voor Mannen
10 februari 2015 

Hoe Moet Je Zoenen? Een Handleiding Voor Mannen

Zoenen Hoe Moet dat?Zoenen 3

Wil jij te weten hoe je een vrouw supergoed kunt zoenen? Zo goed dat zij ervan zal genieten? Of het nu je vriendin of een meisje is dat je toevallig ergens tegen bent gekomen en mee af hebt afgesproken, het is slim als je weet hoe je haar moet zoenen.
Wat eerst van belang is, is dat je zelfvertrouwen hebt. Als je zelfvertrouwen hebt dan wordt je in no-time een pro. Daarnaast is het van belang dat je de juiste mood creëert. Aan de hand van een aantal stappen ga ik je laten zien hoe je dat moet doen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Hoe Moet Je Zoenen?  – Zorg Voor De Juiste Sfeer!

De juiste sfeer is eigenlijk al 50% van het werk. Dit zeg ik omdat de vrouw waarmee jij wilt zoenen ook in de stemming moet zijn om jou terug te zoenen. Hoe je dit voor elkaar krijgt ga ik je nu uitleggen.zoenen 4

  • Zorg voor een sexy sfeer: als je als man romantisch over wilt komen en je hebt de vrouw met wie je wilt zoenen bij je thuis uitgenodigd of je neemt haar mee naar huis, dan moet je woonkamer wel de juiste sfeer uitstralen. Als ze de kamer instapt moet ze niet een stoel zien met een lading smerige sokken of een bureau vol met lege blikjes frisdrank.
  • Kleed je zelf correct: wat ik hiermee bedoel is dat je er netjes uit moet zien en dat je moet overkomen alsof je de vrouw wilt zoenen. Laat haar zien dat je moeite hebt gedaan om zo te kleden (een simpel T-shirt en een spijkerbroek kan al genoeg zijn). Daarnaast moet je er schoon uitzien en lekker ruiken. Dit verwacht jij ook van haar, dus ze mag dit ook van jouw verwachten.
  • Vind een comfortabel plekje: of dit nu bij jou thuis of bij een ander is, misschien zelfs in de auto, het maakt niet uit. Het gaat er wel om hoeveel privacy je hebt. Dus stel voor dat jullie bij jou thuis zijn. Zorg er voor dat de mensen om je heen – zoals je ouders – niet telkens binnenlopen of rond je kamer hangen. Dan voelt ze zich minder op haar gemak en ze zal je minder snel zoenen.
  • Houd rekening met de temperatuur: Dat lijkt misschien niets groots te zijn maar als het te warm is zal ze waarschijnlijk geen knuffel van je willen of je vaak willen aanraken. Houd de ruimte daarom IETS kouder dan op kamertemperatuur. Dat zal ervoor zorgen dat zij eerder naar jou toekomt voor een knuffel. Let echter wel op dat het niet TE koud voor haar is. Je wilt natuurlijk niet dat ze gaat bibberen van de kou.
  • Zet wat muziek op: Deze stap kan worden overgeslagen maar het is veel gemakkelijker als je wat goede achtergrondmuziek op hebt staan. Het is wel handig als je weet in welke muziek ze geïnteresseerd is.

Zoenen? De Beste Tips Voor en Tijdens het zoenen

Nu je weet hoe je de sfeer erin moet krijgen zijn er nog een aantal tips die jou wellicht kunnen helpen voor en tijdens het zoenen.  Natuurlijk zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden voordat je gaat zoenen:

Zoenen hoe

  • Zorg voor een frisse adem: Wat je dus echt moet vermijden voordat je gaat zoenen is voedsel waar knoflook en sterke kruiden in verwerkt zitten. Vrouwen knappen snel af als je een slechte adem hebt. Natuurlijk wil jij ook van de vrouw waar jij mee gaat zoenen dat ze een frisse adem heeft. Ze verwacht hetzelfde dus van jou. Voordat je ergens heen gaat is het verstandig om je tanden goed te poetsen. Als je wat langer van huis bent is het verstandig om pepermunt of kauwgom bij de hand te hebben.
  • Neem de leiding tijdens het tongzoenen: Dit is niet super belangrijk maar vrouwen verwachten toch vaak van een man dat hij de leiding neemt over het zoenen.
  • Haal adem: alhoewel dit vanzelfsprekend is hebben veel mannen hier toch last van. Omdat er best veel dingen zijn die je moet onthouden tijdens het zoenen kan het wel zo zijn dat je deze vergeet. Maar houd hier dus rekening mee. Het komt niet zo aantrekkelijk over als je opeens moet stoppen moet zoenen omdat je naar lucht zit te happen.
  • Lees haar lichaamstaal: Aan haar lichaamstaal valt veel te zien. Probeer er daarom ook achter te komen wat zij lekker vindt zoenen. Let er bijvoorbeeld op of ze wat sneller en intiemer gaat zoenen als je haar aanraakt. Kijk bijvoorbeeld naar wat zij doet met haar handen als jij haar steviger begint te zoenen/

Genoeg tips over het helpen van een goede indruk te maken voor, tijdens of na het zoenen. Nu gaan we kijken naar hoe je nu eigenlijk voor de zoen moet gaan. Je begint natuurlijk niet ‘out of the blue’ haar opeens te zoenen.

Hoe Begin Je Met Zoenen?

Dit is een redelijk simpel proces en er zullen maar weinig vrouwen zijn die niet mee zullen gaan in deze tactiek. Ik ga ervan uit dat je de bovenstaande tips gevolgd en uitgevoerd hebt. Als dit het geval is dan is de rest appeltje eitje.

Begin als eerste met wat geflirt. Natuurlijk kun je niet in een keer van een onderwerp over school veranderen in een onderwerp over zoenen. Begin daarom als eerst een beetje met haar te flirten. Raak haar als allereerst aan op bijvoorbeeld haar arm of elleboog. Je kunt haar natuurlijk niet zoenen zonder haar aangeraakt te hebben.

Kijk haar aan. Als ze je wat aan het vertellen is kijk haar eventjes recht aan in haar ogen en lach een beetje zodat je als het ware plagerig overkomt. Maar pas op! Blijf niet TE lang in haar ogen kijken. Dat lijkt een beetje eng.

Trek haar zachtjes naar je toe. Als je uiteindelijk het perfecte moment hebt gevonden ga je actie ondernemen. Ga een beetje dichterbij haar zitten en trek haar kin naar de jouwe toe. Houd er wel rekening mee dat dit allemaal netjes en met ‘liefde’ moet verlopen. Wat ik daarmee bedoel is dat je haar met alle respect moet behandelen. Als je dit niet doet zal ze niet geneigd zijn om je te zoenen.

Kus haar. Ontspan je lippen tot de natuurlijke positie, dus span ze niet helemaal aan alsof je je oma een kus op haar wang gaat geven. Draai je hoofd een beetje en begin haar zachtjes met jou lippen te zoenen. Terwijl je haar zoent is het belangrijk dat je je handen op haar lichaam houdt.Hoe moet je zoenen

Over de schrijver
Reactie plaatsen