arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe Onderhoud Je Een Relatie? Tips!
14 april 2015 

Hoe Onderhoud Je Een Relatie? Tips!

Hoe onderhoud je een relatie?

relatie 1Veel mannen hebben er moeite mee en veel vrouwen willen dat hun man er beter in word. We hebben het natuurlijk over een relatie onderhouden. Veel mannen beginnen vaak in te kakken binnen een relatie wanneer ze al wat langer iets met een vrouw hebben. Ze zijn bijvoorbeeld niet spontaan genoeg en beginnen in de ogen van hun vrouw saai te worden. Daarom ga ik jou in dit artikel helpen hoe je nu juist wel je relatie goed kunt onderhouden zodat jij en je vrouw gewoon gelukkig en blij samen verder kunnen.

Hoe onderhoud je een relatie?

 

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Natuurlijk is het niet simpel om een goede relatie op te bouwen, daarom ga ik je hier de beste tips en tricks geven zodat jij weet dat jij elke relatie vanaf nu aan kunt. Laten we maar snel gaan beginnen.

Wees spontaan: Hiermee bedoel ik dus dat je je vrouw af en toe met wat moet verrassen. Dit betekent niet dat je gelijk alles voor haar moet kopen en elke dag een cadeau aan haar moet geven. Maar geef haar op zijn tijd wat leuks of moois waar ze blij mee is en verras haar daarmee.

Als allereerste moet je weten hoe je ruzie moet maken. Hiermee bedoel ik eigenlijk dat je juist moet weten hoe je de ruzie op moet lossen. Veel relaties gaan stuk door ruzies. Om dit te voorkomen moeten jullie er samen aan werken en er achter komen hoe jullie het beste met elkaar iets uit kunnen praten. Want als je weet hoe je ruzies op moet lossen is er niks wat jullie relatie nog kan verwoesten.

Ga samen een weekendje (of langer) weg of op vakantie. Dit zorgt ervoor dat jullie even uit het drukke alledaagse leven kunnen ontsnappen en lekker samen kunnen ontspannen. Dit zal voor veel opluchting bij jullie bieide zorgen en het zal wonderen in jullie relatie verrichten.

Verlangen naar aanraking. Het is natuurlijk duidelijk dat je degene waarmee je een relatie hebt graag zoveel en vaak mogelijk wilt aanraken en knuffelen. Dit is dus ook wat zij van jou wil! Raak haar daarom ook vaak aan maar zorg ervoor dat het niet TE klef wordt!

Hoe Onderhoud Je Een Relatie? Seks!

Dit is misschien wel een van de grootste en beste dingen die je samen in een relatie kunt doen. Er zijn namelijk al zo veel huwelijken gered door seks, dat het ook mogelijk is om jouw relatie hierdoor te redden. Hoe je dit doet is erg simpel; je moet weten wat je vrouw aantrekkelijk in bed vindt. Als je dit weet, geef haar dit dan ook. Ze zal elke keer weer opnieuw naar je verlangen omdat je haar iets geeft wat ze nog niet van andere mannen heeft gekregen waarmee ze samen is geweest. Dit zorgt er dus ook voor dat ze niet eens meer op zoek zou willen gaan naar een andere man. Ze heeft het perfecte pakketje toch al bij jou!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen