arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe Ontmoet Je Vrouwen?
7 April 2015 

Hoe Ontmoet Je Vrouwen?

Hoe Ontmoet Je vrouwen?

vrouwen ontmoeten snelNatuurlijk willen veel mannen vrouwen aanspreken. Ze weten vaak alleen niet hoe en waar ze deze vrouwen moeten ontmoeten. Het ontmoeten van vrouwen zou eigenlijk geen probleem moeten zijn. Maar omdat veel mannen toch benieuwd zijn naar de plekken waar ze deze vrouwen kunnen ontmoeten, ga ik toch een aantal goede plekken met je delen. Ik ga je ook vertellen waarom juist deze plekken effectief zijn en meer kans geven op succes. Want laten we eerlijk zijn, wij als mannen houden er niet van om afgewezen te worden door vrouwen. Maar genoeg hier over, laten we maar snel beginnen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Hoe Ontmoet Je Vrouwen? De Beste Locaties!

Veel mensen denken bij het aanspreken van vrouwen gelijk aan het uitgaansgebied. Dit is natuurlijk een goed plek en je kunt zo ook bijvoorbeeld door kennis erachter komen of vrouwen je leuk vinden zonder dat je er mee gepraat hebt of niet. Want veel vrouwen die tijdens het uitgaan naar je glimlachen en met je proberen te flirten, hebben interesse in je en willen meer over je te weten komen. Maar omdat vrouwen zulke lastige wezens zijn doen ze dit vaak nooit en wachten ze tot de man op hun afloopt. Het uitgaansgebied is dus eigenlijk ook een lastige plek om vrouwen aan te spreken maar het is wel een goede plek om te oefenen hoe je met vrouwen kunt praten en je het gesprek gaande kunt houden.

De plekken waar je vrouwen het makkelijkste en het beste aan kunt spreken zijn plekken waar je vaak komt en die je dus goed kent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

de bibliotheek
de sportschool
het postkantoor
de mediawinkel
winkelcentra
supermarkten
het park
hondenuitlaatplekken
het theater

Wat alle plekken hierboven met elkaar te maken hebben is dat je er niet zomaar komt. Niet alleen jij maar ook de vrouwen die je wilt aanspreken komen hier met een speciale reden. Als dit bijvoorbeeld het theater is dan kun je natuurlijk gebruikmaken van de gelegenheid. Je kunt bijvoorbeeld vragen “Wat vond jij van de voorstelling of het theaterstuk?” Ze zal gegarandeerd positief reageren omdat jij dezelfde interesse hebt, anders zou je niet naar het theater gaan. Daarom is het belangrijk bij het ontmoeten van vrouwen dat je je bezighoudt met dat wat jij leuk vindt. Als je op een plek bent die jouw interesse heeft dan zal dit in je voordeel werken en gesprekken zullen veel vloeiender verlopen.

Hoe Ontmoet Je Vrouwen? Zorg Voor Jezelf!

Natuurlijk is dit belangrijk. Zorg ervoor dat je er netjes en verzorgd uitziet. Veel mannen vergeten dit, maar jij zou als man ook niet op een vrouw afstappen die er niet verzorgd en netjes uitziet. Vrouwen verwachten hetzelfde van jou. Vergeet je dus niet te scheren en je gepast te kleden. Behalve dit is het ook erg belangrijk dat je om kunt gaan met afwijzingen. Een afwijzing stelt natuurlijk niet zoveel voor. Tijdens het vrouwen versieren zul je wel eens worden afgewezen, maar de truc van het vrouwen versieren is juist dat je niet bang bent voor een afwijzing!vrouwen ontmoeten sportschool

Over de schrijver
Reactie plaatsen