Hoe Vermijd Je De Friend zone? Tips en Trics!
18 maart 2015 

Hoe Vermijd Je De Friend zone? Tips en Trics!

Hoe vermijd je de friend zone?Friend zone 2

Herken je dit gevoel, dat je een vrouw leuk vind maar ze is een goede vriendin van je en je bent bang dat je in de friendzone beland. Dit wil je natuurlijk voor komen en ik ga je hierbij helpen. Want je wilt natuurlijk wel iets meer dan vrienden zijn met een vrouw die je leuk vind. Daarom ga ik jou helpen om de friend zone te vermijden.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

De friend zone vermijden: Tips

Er zijn een aantal goede stappen waarmee je de friend zone kunt vermijden. Als allereerst is het belangrijk dat je niet meer als een vriend gezien wordt. Veel mannen gaan namelijk de fout in door te vriendelijk te zijn en geen ‘nee’ meer kunnen zeggen. Daardoor belanden veel mannen in de friendzone. Dit kun je voorkomen door dominant te zijn en gewoon nee te zeggen. Vrouwen houden er namelijk van als ze zelf ook wat moeite moeten doen voor iets wat ze graag willen.

Tip 1: Wees dominant en laat haar zien wie de leider is. Dit is belangrijk! Mannen doen vaak alles voor een vrouw en zeggen daardoor bijna geen nee meer tegen een vrouw. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met iets voor te stellen waarbij jij het voortouw. Geef haar daarna de kans om aan te geven waar zij bijvoorbeeld behoefte aan heeft. Stel bijvoorbeeld voor:  “Ik heb zin in chinees eten, en jij?”

Tip 2: Flirt met haar. Dit is erg belangrijk. Wanneer jullie namelijk flirten weet zij net zo goed als jij dat er misschien wel meer is dan een vriendschap. De reden waarom flirten heel vaak werkt is omdat je er een seksuele spanning mee opbouwt.

Tip 3: Raak haar aan. Dit is ook erg belangrijk. Tijdens het flirten of tijdens een gesprek kun je haar bovenarm vastpakken of haar zachtjes op haar rug aan raken. Dit zorgt namelijk ook voor een ontspannen seksuele spanning en word ook wel een beetje gezien als flirten.

De allerlaatste tip die ik je kan geven is dat je niet TÉ vriendelijk moet zijn. Dit is ook de belangrijkste tip want als je dit voorkomt kom je als eerste instantie al niet in de friend zone. Probeer hier dus zeker rekening mee te houden als je aan de friend zone wilt ontsnappen.

Friend zone: Breek het ijs!friend zone 3

Natuurlijk is dit het laatste en het belangrijkste als je al in de friend zone zit en eruit wilt komen. Het is namelijk belangrijk dat je niet te lang blijft wachten. Het wordt namelijk steeds moeilijker voor jou om uit de friend zone te komen en het wordt lastig om je gevoelens voor degene als het ware te negeren omdat je haar als ‘friend’ zo vaak ziet. Het is dus belangrijk om wat ballen te tonen en het ijs zo snel mogelijk te breken en haar te vertellen hoe jij over jullie denkt.

Over de schrijver
Reactie plaatsen