Hoe Versier Je Een Vrouw Met Een Vriendje?
26 maart 2015 

Hoe Versier Je Een Vrouw Met Een Vriendje?

vrouw met een vriendjeEr zijn mannen die het liefst de hele dag door vrouwen versieren. Het is een hobby van ze en ze zijn er meestal ook heel goed in. Maar dit geldt niet voor alle mannen. Veel mannen vinden het moeilijk en maken het daarom moeilijker dan het in werkelijkheid is. Ruim 90% van de mannen die vrouwen versieren als hobby hebben haken af wanneer ze horen dat een vrouw een vriendje heeft. Dit is echter helemaal niet nodig. En in dit artikel ga ik je vertellen waarom dat zo is! Zelfs bij een vrouw met een vriendje heb je genoeg kansen om te slagen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Waarom Moet Je Niet Afhaken Bij Een Vrouw Met Een Vriendje?

vrouw met een vriendje affaireDe mannen van tegenwoordig zijn erg lui om echte moeite te doen voor het versieren van een vrouw. Als deze vrouw dan ook nog een vriendje heeft dan wordt de drempel wel heel erg hoog. Maar hier hoef je je echt geen zorgen over te maken. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat er niet veel vrouwen zijn die 100% loyaal zijn aan hun vriendje. De meeste vrouwen willen dit wel zijn en doen hier ook erg hard hun best voor. Maar wat veel mannen vergeten, is dat deze vrouwen ook maar mensen zijn. Als je in weet te spelen op hun gevoel en hun op het juiste plekje weet te raken zijn deze vrouwen ook al snel hun vriendje vergeten.

In dit artikel wil ik je ook nog een aantal concrete tips meegeven waarmee je een grotere kans van slagen hebt. Die tips bewaar ik nog even voor later in dit artikel.

vrouw met een vriendje vreemdWat ook belangrijk is om te weten is dat een vrouw met een vriendje vaak in een bepaalde ritme leven. In langere relaties is dit ritme als erg saai te omschrijven. Dat is niet altijd zo, maar wel in 70 procent van de gevallen. Als je dit ritme weet te doorbreken dan heb je ook een grotere kans van slagen. Ik zal eens beschrijven wat ik bedoel met dit ritme. In de meeste gevallen gaan de vrouwen naar hun werk of ze gaan naar school en komen na een zware dag thuis. Als ze eenmaal thuis met hun vriend zijn is de dagbesteding meestal ook wel tot zijn einde gekomen. Vaak eindigt zo’n dag in bank hangen met hun vriend. Lees hieronder de tips hoe jij dit ritme kunt verbreken.

3 Tips: Een Vrouw Met Een Vriendje Versieren.t

TIP 1: Zorg dat jij leuker, uitdagender en veel avontuurlijker overkomt dan haar vriend. Zij moet vanaf het eerste moment dat ze je ziet al meteen denken dat jij op alle fronten beter dan haar vriend. Vooral voor vrouwen die in een ritme zitten zoals ik hierboven omschreef is dit erg aantrekkelijk.

TIP 2: Zorg dat je overkomt alsof je niemand nodig hebt en dat je jezelf prima kunt vermaken. Toon wel een bepaalde interesse maar laat dit niet meteen overkomen als een versierpoging. Iets wat je niet kunt krijgen, daar ga je alleen maar erger naar verlangen.

TIP 3: Tenslotte moet er wel actie plaatsvinden. Na een tijdje ‘hard to get’ gespeeld te hebben ga je opeens laten merken dat je haar wel degelijk wilt versieren. Dit is een proces dat wat langer duurt maar het werkt echt!

Over de schrijver
Reactie plaatsen