Hoe Verwen Je Een Vrouw In Bed?
10 april 2015 

Hoe Verwen Je Een Vrouw In Bed?

Hoe verwen je een vrouw in bed?

vrouwen verwennen 2Veel mannen hebben er moeite mee en weten niet hoe en wat ze in bed moeten doen om hun vrouw ultiem te verwennen. Dit is ook een van de grootste redenen waarom relaties niks worden, vrouwen willen namelijk goed verwend worden. Voor veel vrouwen is orale seks de ideale vorm van het voorspel. In dit artikel ga ik je uitleggen hoe je je vrouw kunt verwennen, niet alleen door orale seks maar ook door het voorspel en ik leg je uit wat je moet doen om haar nou daadwerkelijk te verwennen.

Hoe verwen je een vrouw in bed? Simpele Tips!

Veel mannen concentreren zich teveel op alleen de clitoris van de vrouw. Dit is echter niet nodig. De clitoris is misschien wel een van de gevoeligste plekken voor haar maar voordat je aan de clitoris toe bent komt er een heel voorspel aan vooraf. Voordat jullie seks hebben zoen je haar uitgebreid en vertel je haar wat je met haar gaat doen. Vrouwen zitten nu eenmaal anders in elkaar dan mannen. Een vrouw zal hier heel erg opgewonden van raken omdat ze weet wat haar te wachten staat en ze weet dat ze het nog niet krijgt. Als de spanning zo hoog oploopt omdat je haar helemaal gek maakt met je voorspel zal ze erna niet meer kunnen wachten en zo geil worden dat jullie super goede seks gaan hebben. Zij zal dan ook heel tevreden zijn over jouw prestaties.

Tijdens het voorspel is het belangrijk dat je je handen gebruikt. Ontdek wat haar intieme zones zijn en streel haar daar met je handen terwijl je met har aan het zoenen bent. Voor veel vrouwen zijn haar nek en haar billen bijvoorbeeld erogene zones. Op deze plekken zijn ze heel gevoelig.

Snelle tips
Probeer tijdens het voorspel oogcontact te maken. Vrouwen vinden het heel erg geil als je ze een blik geeft waaruit blijkt dat je haar erg graag wilt.
Wissel niet té vaak van standje! Dat is belangrijk, want als zij net op haar hoogtepunt zit en jij wisselt weer van standje dan kan dat een grote afknapper zijn.
Concentreer je niet alleen op haar clitoris, zoals ik al eerder vermeld heb. Dat is belangrijk, want vrouwen willen ook juist op die andere intieme zones aangeraakt worden.
Laat haar merken dat jij ook geniet van het voorspel. Vrouwen vinden het heerlijk als ze kunnen zien dat hetgeen wat ze doen bij jou, jou ook opwindt en geil maakt. Het is dus belangrijk om dit aan haar te laten zien.

Als een vrouw haar orgasme heeft bereikt dan is het heel belangrijk dat je even een aantal seconden stopt met masseren, likken of neuken. Dat zal namelijk nog even veel te gevoelig voor haar zijn. Je kunt haar het beste zoenen en nagenieten van het moment.

Hoe Verwen Je Een Vrouw In Bed? Doe Nieuwe Dingen Samen!

Het kan natuurlijk al zijn dat jullie al een tijdje bij elkaar zijn en veel van deze dingen al samen gedaan hebben. In dit geval kun je bijvoorbeeld nieuwe dingen met haar gaan proberen. Zoek bijvoorbeeld uit wat voor fetishes jullie beiden hebben en doe nieuwe spannende dingen. Zo blijft jullie seksrelatie ook spannend!!

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De Revolutionaire Seks Methode

de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag 🙂

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Over de schrijver
Reactie plaatsen