Hoe verwen je een vrouw in bed? Tips en Trucs
12 maart 2015 

Hoe verwen je een vrouw in bed? Tips en Trucs

Een Vrouw Tevreden Houden In Bed

Veel relaties gaan na lange tijd wat minder, omdat het voor beide partners niet meer spannend genoeg is in de slaapkamer. Er zijn een hoop dingen die je kunt doen door dit te voorkomen. In dit artikel ga ik je de beste tips geven om een goede relatie en een spannend seksleven te behouden. Als allereerste tip: vrouwen knappen heel erg af op mannen die hun sokken aanhouden tijdens de seks. Het is maar een kleine moeite om je sokken uit te doen voordat je seks hebt met je vrouw of vriendin doe dit dus ook!

 

Waar vrouwen van houden in bed

Veel vrouwen houden van verrassingen. Het is daarom ook belangrijk dat je haar verrast met nieuwe dingen. Houd het vooral spannend in bed. Verras haar met een aantal nieuwe dingen die ze nog nooit gedaan heeft met een andere man.
Streel haar op verschillende plaatsen. Vrouwen houden er namelijk van om gestreeld te worden, aai en plaag haar! Dit kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Als man zijnde wil je maar op een plek verwend worden en dat is je penis. Bij vrouwen zijn er meerdere erogene zones. Je moet ze natuurlijk wel eerst ontdekken, neem daar alle de tijd voor. Hieronder staan een aantal erogene zones die veel vrouwen opwindend winden:

  • voeten
  • billen
  • nek
  • lies

Streel je vrouw op deze zones en kom er zo achter waar zij geil van wordt. Natuurlijk werken handelingen zoals beffen ook. Probeer je vrouw op zoveel mogelijk manieren te verwennen, niet alleen door seks te hebben maar ook door haar juist te beffen. Als je partner dit al kent dan is het tijd om nieuwe dingen te proberen. Bijvoorbeeld seks hebben op verschillende plaatsen waar jullie nooit eerder seks hebben gehad. Een voorbeeld hiervan is seks in het openbaar.

 

Rolspellen in bed

Zoals ik al eerder verteld heb houden vrouwen van nieuwe dingen in bed, vooral van spannende dingen die ze nog nooit eerder gedaan hebben.  Rollenspelen winden vrouwen vaak op. Gebruik hiervoor je fantasie en zorg ervoor dat je weet waar je vrouw van houdt. Het is niet handig om haar te verrassen met iets waar ze totaal niet van houdt. Daarom is het zo belangrijk om vooraf uit te zoeken wat je vrouw interessant vindt tijdens de seks en in bed.vrouwen in bed

 

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De Revolutionaire Seks Methode

de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag 🙂

Je vindt alle details over de De Revolutionaire Methode HIER

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen