Hoe word je een alpha man? Lees hier de geheimen!
29 januari 2015 

Hoe word je een alpha man? Lees hier de geheimen!

Top geheimen van een alpha manalpha man

Hij is de man die elke man wil zijn. Een alpha man. Dit soort type man willen er velen zijn. Een alpha man kent geen schaamte en kan aan alle vrouwen komen. Iedere man wilt hem zijn, hij krijgt een grote hoeveelheid aandacht en hij is zelfverzekerd. Lees hier nu de beste tips over hoe dat jij deze alpha man kunt worden.

Je bent vast erg benieuwd naar hoe je een alpha man kunt worden. ik heb hier daarom ook de beste en belangrijkste tips waar een alpha man zich aan moet houden voor je verzameld.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

  • Wees zelfverzekerd. Dit kan niet worden overschat! Schat jezelf hoog in en geloof in je eigen mogelijkheden, zowel mannen als vrouwen zullen op je reageren. Vertrouwen toont rustige innerlijke kracht, zekerheid en betrouwbaarheid. Vrienden, familie en vreemden zullen sneller op je afkomen en je wat vertellen. Misschien wel iets wat ze nog nooit aan iemand verteld hebben. De reden hiervoor is dat je als alpha man als betrouwbaar wordt gezien. Je bent een goede luisteraar en je gedraagt jezelf ook zo. Dat moet je ook uitstralen.
  • Leer hoe je moet flirten. Leer hoe te flirten. Weten hoe je een romantische verbinding moet maken is van groot belang om te worden gezien als een alpha man. Zelfvertrouwen, volmaakt en knap betekent niet dat je hebt wat nodig is om te kunnen communiceren met een potentiële partner. Maar het zal je wel een grote voorsprong geven op je ‘Alpa man lifestyle’.

Als je aan iemand waarmee je bevriend bent wilt bewijzen dat je ‘dating-materiaal’ bent, lees hierover hoe je uit de friend zone ontsnapt.

  • Praat met je lichaam en wees niet bang om zelfverzekerd gedrag binnen een ruimte te vertonen. Wat hier mee bedoeld word is dat hoe jij met je zelf omgaat een beeld geeft aan anderen zonder maar iets te zeggen. Je houding en je gebaren spelen een grote rol in het veranderen in een Alpa man. Zoals al vermeld is telt je houding ook mee dus hieralpha man zijn een aantal tips over je hoe je je houding kunt veranderen en zelfverzekerd over kunt komen zonder iets te zeggen.
    Sta met een sterke houding en praat met je handen, voel en gedraag je ontspannen in je omgeving. Dit is erg belangrijk voor een alpha man omdat het je een rustige uitstraling geeft.

Handen achter de rug: dit is een houding die jou voor de open wereld helemaal bloot stelt. Met deze houding straal je zelf vertrouwen en moed uit. Door je handen op je rug te houden straal je uit dat je goed in staat bent om te luisteren.
Belangrijke tip voor het gedrag met je ogen: Als je mensen tijdens een conversatie elkaar recht in de ogen aan kunt kijken is dat erg sterk. Maar het is echter wel heel moeilijk voor de mensen die er geen ervaring mee hebben. Je kunt daarom ook de persoon waarmee je aan het praten bent van het ene oog naar het andere oog aankijken en vervolgens naar hun mond kijken. Zo hou jij je ogen in beweging en kom je over als een alpha man.

De humor van een alpha man

De humor van een alpha man is belangrijk en cruciaal. Dit betekent dus dat je niet de clown moet uithangen maar dat je in staat moet zijn om te kunnen lachen met echt plezier.Dat kan zijn om jezelf of om anderen maar lach alleen maar om een speelse manier om anderen. Doe dit niet sarcastisch of hatelijk. Je kunt hier als alpha man alleen op goede situaties in spelen. Het is dus erg belangrijk om als alpha man te lachen. Vinden andere het niet leuk dan lacht hij er zelf om, vinden de anderen het leuk mogen ze mee lachen. Het is dus erg belangrijk dat je niet grappig doet zodat de anderen om je heen het leuk zullen hebben.

Over de schrijver
Reactie plaatsen