arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe Word Je Een Alphaman? 4 Simpele Tips!
9 April 2015 

Hoe Word Je Een Alphaman? 4 Simpele Tips!

Een Alphaman Worden, Hoe Doe Je Dit?

alpha manVeel mannen kennen hem en veel mannen willen hem zijn. We hebben het natuurlijk over de alphaman. In een groep bevriende mannen is er vaan een man de alphaman die de leider van de groep is. Deze man kleedt zich gepast, heeft zelfvertrouwen, heeft een goede lichaamstaal en een goede lichaamshouding. Omdat veel mannen willen weten hoe je nou precies een alphaman wordt ga ik met jou de meest belangrijke dingen in dit artikel bespreken. Na het lezen van dit artikel weet je precies weet wat de alphaman doet om een alphaman te worden.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Een Alphaman Worden: 4 Tips!

Natuurlijk zijn er veel belangrijke elementen die een alphaman vormen. Daarom ga ik hier de belangrijkste dingen behandelen zodat jij makkelijk en snel een alphaman kunt worden!

  1. Zelfvertrouwen. Elke alphaman heeft het en het is de key tot succes bij het versieren van vrouwen. Het is belangrijk dat jij veel zelfvertrouwen krijgt. Dit is niet zo lastig maar veel mannen worden zenuwachtig van de gedachte dat ze op een vrouw af moeten lopen en haar moeten aanspreken. Dat is ze in deze maatschappij nooit geleerd. Daarom is het belangrijk dat je kleren aantrekt waar jij je zelfverzekerd in voelt en dat je je uiterlijk goed verzorgt. Zo zorg je ervoor dat je je zelfverzekerder gaat voelen..
  2. Humor. Dit is belangrijk voor alphamannen. Vrouwen houden van een man met humor en mensen houden er in het algemeen van om met iemand te zijn die een gevoel voor humor heeft. Het is dus belangrijk dat je als alphaman veel lacht. Zo laat je mensen om je heen lachen. Een alphaman is niet bezig met de mensen om zich heen. Als zij het grapje niet leuk vinden dan lacht hij zelf. Vinden ze het grapje wel leuk dan mogen zij meelachen. Kortom het is dus belangrijk niet grappig te doen zodat de mensen om je heen het leuk hebben.
  3. Wees niet bang om je mening te laten horen. Een fout die vaak voorkomt bij mannen is dat ze snel instemmen met de mening van de vrouw en niet achter hun eigen mening blijven staan. Als alphaman moet je dit anders aanpakken. Blijf altijd bij je mening en geef argumenten waarom jij vindt dat het zo is. Kortom, wees dominant.
  4. Wees het centrale punt. Hiermee bedoel ik dat jij juist veel aandacht moet vangen zodat je kunt laten zien dat je hier goed mee om kunt gaan. Dan straal je ook uit dat je gewild bent en dat zal ervoor zorgen dat veel mensen samen met je willen zijn.

Hoe Word Je Een Alphaman? Laatste tip!

Probeer zoveel mogelijk indirecte te communiceren. Of dit no met vrouwen of met mannen is maakt niet veel uit. Je kunt bijvoorbeeld vaak naar vrouwen kijken en oogcontact maken en als ze terugkijken kun je bijvoorbeeld naar ze lachen om al indirect te flirten!

Over de schrijver
Reactie plaatsen