arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe word je een master in flirten? Lees hier tips!
12 March 2015 

Hoe word je een master in flirten? Lees hier tips!

Flirten ohke

Natuurlijk wil iedereen goed kunnen flirten maar hoe doe je dit nu? Dat is een vraag die veel mannen stellen. Veel mannen hebben moeite met flirten en zijn in het bijzijn van een vrouw vaak verlegen. Ik ga je leren hoe je deze angst voorkomt tijdens het flirten. Daarnaast ga ik je leren hoe je de eerste stap zet als je gaat flirten en wat het geheim erachter is. Flirten is niet moeilijk maar je hebt tijd nodig om er steeds beter in te worden. Zie het als je werk. Je eerste werkdag was veel moeilijker dan de tiende werkdag. Zo gaat het met flirten ook.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

De 4 gouden flirt tips!

Natuurlijk wil jij weten hoe je nu een master flirten wordt. Daar zijn een aantal antwoorden op, ik heb hier de 4 beste geselecteerd.

De allereerste en meest belangrijke tip is:

Oogcontact! – Dit is wel het allerbelangrijkste bij het flirten. Natuurlijk moet je niet alle vrouwen doodserieus in hun ogen kijken maar leer te flirten met je ogen. Hoe gek dit ook klinkt, je moet de vrouw op een manier aankijken alsof het lijkt dat je ‘lacht met je ogen.’ Dit is redelijk simpel om onder te knie te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld stukjes uit films bekijken waar je te zien krijgt hoe je dit als man moet doen.flirten in bed
Plaag de vrouwen! – plagen is ook van belang. Vrouwen houden van het gevoel dat ze aandacht krijgen en vooral als het een beetje plagerig overkomt. Dit betekent niet dat je gelijk grappen over seks met haar moet gaan maken maar maak haar aan het lachen met leuke grapjes over onderwerpen die zij interessant vindt.

Kom interessant over!  – Dit klinkt misschien raar maar wat ik hiermee bedoel is dat je eigenlijk de rollen om moet draaien. Zorg ervoor dat zij jou wil versieren en niet andersom. Vrouwen vinden het heerlijk als een man een mysterieuze kant heeft die ze van hem nog niet heeft gezien. Dit zorgt ervoor dat ze interesse in je heeft, ze wil erachter komen wat je allemaal te bieden hebt.

Raak haar aan! – Tijdens de gesprekken die je tijdens het flirten met vrouwen hebt is het van belang dat je de vrouw op verschillende plekken tijdens het gesprek aanraakt. Dit zorgt ervoor dat jullie een sterkere connectie opbouwen en meer dan alleen vrienden zijn. Daarnaast zorgt aanraken voor een lage seksuele spanning. Doe het wel subtiel, raak haar tijdens het gesprek bijvoorbeeld aan op haar schouder, onderrug of bovenarm.

 

Basistips van het flirten

Natuurlijk, als je wilt gaan flirten moet je er wel verzorgd uitzien! Dit is echt de main key bij het flirten en vrouwen versieren in het algemeen. Vrouwen houden er niet van als je met een slaapkop rondloopt, je tanden niet hebt gepoetst en een trainingspak aanhebt. Nee! Kleed je daarom gepast en zorg ervoor dat je er verzorgd uitziet. Je hoeft er niet knap uit te zien maar elke vrouw houdt van een schone man die tijd aan zijn uiterlijk besteedt en ook nog eens manieren heeft!

Over de schrijver
Reactie plaatsen