Hoe Word Je Een Koning In Flirten Op Tinder?
20 maart 2015 
in Flirten

Hoe Word Je Een Koning In Flirten Op Tinder?

flirten op tinderOnlangs is er een zeer trendy datingsite opgestaan. Het leuke van deze datingsite dat je makkelijk en snel vrouwen kunt daten. Het werkt als volgt. Je ziet een profielfoto van een vrouw en hebt de opties om ja of nee te drukken. Als je ja drukt dan krijgt zij ook meteen jouw foto te zien waarbij zij ook ja of nee kan drukken. Als jullie beiden op ja hebben gedrukt, krijg je te zien dat er een match heeft plaatsgevonden.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Pas vanaf dit moment kan je met de vrouw die je leuk vindt chatten. Het leuke van flirten op tinder is: je kunt pas met elkaar praten als er een match plaatsvindt. Je hoeft je dan ten eerste niet meer druk te maken over of ze je wel leuk vindt of niet. Anders zou ze niet op ja drukken! Wat ook goed is aan de datingsite is dat je niet kan zien wie ja op jou heeft geklikt totdat je een match hebt. Dus als iemand je afwijst kan je dit ook niet weten. Dit is goed voor je zelfvertrouwen en het zorgt ervoor dat je niet keer op keer teleur wordt gesteld. Het fijne aan tinder is ook dat je erg snel honderden vrouwen kunt bekijken! Je hoeft niet meer op zoek te gaan of moeite te doen. Want de vrouwen staan immers niet voor niets op tinder. Ook zij zijn op zoek naar een date. Dus flirten op tinder is eigenlijk een makkie. Toch ga ik je in dit artikel een aantal tips geven over hoe je meer matches kunt krijgen. En matches betekent flirten op tinder!

Hoe Krijg Je Meer Matches Om Te Flirten Op Tinder?

koning in flirten op tinderTen eerste is het belangrijk dat je weet hoe je profiel er uit moet zien. Het beste wat je kunt doen is van je beste foto je profielfoto maken. Maar met maar slechts 1 foto lukt het je bijna niet om te flirten op tinder. Je wekt hiermee de indruk dat je profiel niet echt is of dat je iemand bent die flink wil scoren met een foto van iemand anders. Daarom is het belangrijk dat je meerdere foto’s op je profiel hebt staan waardoor vrouwen kunnen zien dat ze te maken hebben met een echt profiel. Plaats liever ook geen foto’s waar je met vrienden op staat. Vrouwen kunnen hierdoor in verwarring raken. Wie is nu de persoon achter het profiel? Plaats daarom zeker twee foto’s waar je alleen op staat.

Wat Voor Foto’s Moet Je Op De Site Plaatsen?

flirten op tinder succesWat me erg is opgevallen is dat veel vrouwen op tinder foto’s plaatsen van hun vakantie of van een reis. Vrouwen houden blijkbaar veel van reizen. Als je goed wilt flirten op tinder dan is het verstandig om leuke vakantiefoto’s te plaatsen. Laat zien op je foto’s dat je een erg leuk, sociaal en actief leven hebt. Als vrouwen zien dat je het leuk hebt, ben je een stuk interessanter voor ze. Ik raad je ook aan om geen foto’s op de app te plaatsen waar je sigaretten of alcohol in je hand hebt. Hier knappen veel vrouwen op af!

Over de schrijver
Reactie plaatsen