arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe Zorg Je Voor Een Top-date?
1 April 2015 

Hoe Zorg Je Voor Een Top-date?

top-dateDus je hebt eindelijk al je ballen bij elkaar verzameld en hebt het voor elkaar gekregen om een date met haar te hebben! Natuurlijk wil je wel dat dit een top-date wordt! Gelukkig is de Vrouwen Versieren Academie er! Hier kun je de geheimen vinden om een date een top-date te maken. Daarom raad ik je aan voordat je een date plant eerst dit artikel goed te lezen en de tips goed te onthouden!

11 Tips Voor Een Top-date.

Als je een top-date wilt beleven is het belangrijk dat je je goed voorbereid. Kennis en voorbereiding zijn twee belangrijke wapens bij het organiseren van een top-date! Daarom zal ik er niet teveel omheen draaien en je meteen een aantal tips meegeven!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

TIP 1: VERRAS HAAR NIET MET EEN ETENTJE OF EEN FILM!

top-date met blondjeTijdens een eerste date is het belangrijk dat je weet wat ze leuk vindt en wat ze van jou vindt. Daarom is het verstandig om haar niet te verrassen met een etentje of een film. Want je weet eigenlijk nog niet zoveel van haar. Stel je voor dat je haar verrast met een etentje bij een sushi eettent. Tuurlijk kan dit goed uitpakken. Maar stel je nou voor dat ze allergisch is voor vis en jij hebt al een reservering gemaakt? Dan loopt het mooie idee uit op een compleet fiasco! Daarom is het beter dat als je zoiets plant dat je dit doet in overleg met haar. Stel je voor dat je haar verrast met een film in de bioscoop. Dat zou goed uit kunnen pakken. Maar als eerste date vind ik dit sowieso geen geschikt plan. Je kunt tijdens een film elkaar niet beter leren kennen. Stel nou dat je haar verrast met een horrorfilm terwijl ze hier een enorme hekel aan heeft? Dan zit je ook weer met de gebakken peren. Dus voor een top-date kun je maar beter niet teveel verrassingselementen hebben, tenzij je haar al heel goed kent.

TIP 2: JUST GO WITH THE FLOW!

Zorg gewoon dat je open staat voor alles. Het maakt jou eigenlijk niet zo veel uit wat je doet tijdens je eerste date, zolang je maar in het gezelschap bent van de dame waarmee je op date gaat. Dan is alles goed voor jou! Laat de avond verlopen zoals het gaat en maak hier het beste van. Teveel plannen is ook niet goed, dat haalt de spontaniteit weg. Vrouwen houden van spontaniteit! Dus als je een spontane avond hebt dan loopt die gegarandeerd uit op een succesvolle top-date!

TIP 3: WEES OP DE HOOGTE VAN ACTUEEL NIEUWS!

top-date succesAls je een beetje weet wat er speelt in de wereld heb je altijd wel wat om over te praten. Zorg ervoor dat je de week voordat je op top-date gaat, het nieuws volgt en de kranten doorkijkt. Hier komen altijd onderwerpen voorbij waarover je kunt praten en waarover het interessant is om te praten. Kom alleen niet met het laatste voetbalnieuws, daar zijn vrouwen echt niet gecharmeerd van. Dus voor een top-date moet je zorgen dat je veel gespreksstof hebt!

TIP 4: ZORG ERVOOR DAT JE ER STRALEND UIT ZIET!

Zorg ervoor dat je er verzorgd uitziet. Vrouwen houden er ook van als een man lekker ruikt. Wetenschappers zeggen ook dat vrouwen vaak op hun reukvermogen afgaan. Ken je de reclame van de Axe deodorant? Die is natuurlijk een beetje overdreven, maar zo werkt het wel echt! Zorg er ook voor dat je leuke kleren aanhebt en dat je leuk kapsel hebt. En het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je fris uit je mond ruikt. Want hoe kun je nu een gesprek voeren met iemand die stinkt uit zijn mond? Daarom vermijd je ui en knoflook voor een date! Kauwgom kan ook wonderen doen. Voor een top-date moet je het totaalpakket hebben. En om het totaalpakket te hebben hoef je er uit te zien als Brad Pitt of George Clooney!

TIP 5: EEN CADEAUTJE KAN NOOIT KWAAD!

date is top-dateVeel mannen denken vaak dat het erg cliché is, maar vrouwen houden er wel van om verwend te worden. Je hoeft natuurlijk niet met een peperduur cadeau te komen. Maar een klein cadeautje zoals een bos rozen of een doos chocola doet het altijd goed. Natuurlijk wil je niet te klef overkomen, maar geloof me het werkt echt. Weinig mannen doen dit, dus is dit een teken dat jij hiermee je voordeel kan doen! Ik heb zelf heb wel eens een parfum gebruikt voor mezelf waar ook een damesparfum van is. Ik zorgde gewoon dat ze mijn parfum het goed kon ruiken. Tijdens de date zei ze natuurlijk ‘’Oh, je ruikt echt lekker’!’ Toen vroeg ik haar: “vind je het echt een lekker geurtje?’’ Hierop antwoordde ze ‘’Ja echt wel!’’ Hierop antwoordde ik weer: “Nou dan heb ik een klein cadeautje voor je.” Op dit moment gaf ik haar de vrouwelijke versie van mijn parfum. Uiteindelijk heb ik echt een top-date gehad. Ze smolt echt van op het moment dat ik haar dat cadeautje gaf. En natuurlijk heb ik er wel bij gezegd dat ze al erg lekker rook maar dat ik toch iets kleins voor haar had meegenomen.

TIP 6: ZORG ERVOOR DAT JE NIET TE LAAT KOMT!

top-date succesOp tijd komen is erg belangrijk. Je kunt een vrouw natuurlijk niet laten wachten. Vrouwen voelen zich al snel beledigd als je te laat komt. Daarom zorg je ervoor dat je op tijd bent. Als je te laat komt zet dit de toon voor de hele avond, haar humeur zal snel flink achteruit gaan. Daarom adviseer ik je, als je een top-date wilt beleven, zorg dat je op tijd bent!

TIP 7: LIEG NIET, WEES ALTIJD EERLIJK!

Veel mannen die op date gaan willen zich voordoen als de perfecte man. Ze willen vrouwen laten weten dat er geen betere mannen te vinden zijn. Maar stel je voor dat de vrouw zich tot je voelt aangetrokken en dat je vaker met haar afspreekt. Dan komt uiteindelijk de waarheid bijna altijd boven tafel. Daarom zorg je gewoon dat je altijd eerlijk bent. Dat betekent niet dat je het altijd maar eens moet zijn met haar. Dat kun je namelijk ook als een leugen beschouwen! Als jullie dan later een discussie krijgen dan zal ze zich al snel herinneren dat je het eerst met haar eens was en nu opeens niet meer. Als je een top-date een goed vervolg wilt geven kun je maar beter eerlijk zijn.

TIP 8: WEES JEZELF!

top-date geluktZorg ervoor dat je altijd jezelf blijft. Je kunt zeker een top-date beleven door de eerste keer je als een ander voor te doen. Meestal kom je de eerste keren hier ook wel mee weg. Maar dit ga je niet lang volhouden. Na een tijdje komt toch de ware jij tevoorschijn. En als dit te veel verschilt met degene als wie je je voordeed dan kan dit je relatie flink beschadigen. Hiermee schrik je haar af. Want ze is gevallen voor een heel ander iemand die je eigenlijk niet bent. Door jezelf te zijn weet je ook het snelst of jullie voor elkaar geschikt zijn. Dit is ook de reden waarom je met haar op date gaat. Eigenlijk is daten het voorbereidende werk op een relatie.

TIP 9: HEB HUMOR

Om een top-date te beleven is het belangrijk dat je plezier hebt. Hoe kan je nu meer plezier hebben als je continu aan het lachen bent? Ja continu is ook weer een beetje overdreven. Maar als er tijdens een date veel wordt gelachen dan is de date bijna altijd geslaagd. Pas er wel voor op dat je niet als een clown overkomt, maar vrouwen houden over het algemeen wel van een man met humor. Op de momenten dat het gesprek serieus wordt moet je natuurlijk wel serieus kunnen zijn. Als je dit evenwicht weet te vinden, dan gaat jouw date gegarandeerd een top-date worden.

TIP 10: MENINGSVERSCHILLEN HEBBEN MAG, MAAR MAAK ER GEEN DISCUSSIE VAN!

top-date dateDat jullie een meningsverschil hebben is niet erg, dat komt veel vaker voor. Het zou zelfs saai zijn om een date te hebben met iemand die geen eigen mening heeft. Maar wanneer je een meningsverschil hebt, maak hier dan geen discussie van. Daarom is het belangrijk dat je ook openstaat voor haar mening. Wat je dan het beste kunt zeggen is: “Oh, ja ik begrijp jouw standpunt ook wel maar ik ben toch echt van mening dat…”. Als je het op deze manier brengt dan kun je een discussie meestal ontwijken. Ook zal zij veel makkelijker begrip voor jouw mening kunnen tonen. Als dit lukt dan zal zij de date al snel ervaren als een top-date.

TIP 11: ZET JE GSM  UIT!

Bellen tijdens een date is echt een onbeschoft! Je geeft hiermee het signaal af dat het telefoontje dat je krijgt belangrijker is dan haar. Daarnaast laat je haar wachten en kan ze half meeluisteren met het gesprek dat je voert via de telefoon. Dit kan echt niet! Je geeft ook het signaal af dat jullie gesprek niet interessant genoeg was om het telefoontje te laten rinkelen. Dit maakt van een top-date eerder een flop-date.

Over de schrijver
Reactie plaatsen