arrow_drop_up arrow_drop_down
Iedereen Heeft Zelfvertrouwen! Ontdek Jouw Zelfvertrouwen!
17 February 2015 

Iedereen Heeft Zelfvertrouwen! Ontdek Jouw Zelfvertrouwen!

zelfvertrouwen met vrouwenZelfvertrouwen is een mooi gevoel en een gevoel waar veel mannen naar op zoek zijn. Veel mannen denken dat ze zelfvertrouwen moeten verdienen. Daarmee bedoel ik dat er een voorwaarde is waar mannen van denken dat ze aan moeten voldoen om zelfvertrouwen te hebben. Dus pas als je dit voorwerp bezit of pas als je deze handeling hebt verricht heb je zelfvertrouwen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Dit is echt de grootste onzin die er is. Je hebt niks nodig om je goed te voelen. Dat zit allemaal tussen je oren. De meeste mannen willen dit niet beseffen. Maar wanneer je dit beseft zul je een stuk sterker in je schoenen staan. Je gaat ook veel beter om met tegenslagen en niet-meewerkende vrouwen. Soms moet je wat meer moeite doen om een vrouw te versieren. Maar om deze moeite te doen moet je natuurlijk wel zelfvertrouwen hebben. Gelukkig ben je op de Vrouwen Versieren Academie beland, waar ik je ga helpen met het ontdekken van JOUW zelfvertrouwen!

Stappenplan Om Je Zelfvertrouwen Te Ontdekken!

zelfvertrouwen in pakEen aantal belangrijke stappen die je kunt ondernemen om je zelfvertrouwen te ontdekken liggen meer voor de hand dan je denkt! Een zeer belangrijke stap die je kunt ondernemen om je zelfvertrouwen te ontdekken is het ontdekken van je eigen waarden. Wat vind jij belangrijk in het leven? Is de mening van een ander echt zo belangrijk als jij het maakt? Ga dit gewoon even rustig bij jezelf na.

Als je echt weet wat belangrijk is in het leven, ga je ook veel minder denken aan de dingen die er niet zo toe doen. De mening van een ander bijvoorbeeld! Dat is iets wat bij veel mannen een ‘zelfvertrouwen-blokker’ is. Je zelfvertrouwen wordt geblokt omdat je teveel nadenkt over wat een ander van jouw handeling zal vinden. Dat is echt niet belangrijk! Aan het eind van de dag ben jij degene die leeft! Als je oud bent kun je zeggen, “ik heb echt gedaan wat ik leuk vond om te doen. En ik heb nergens spijt van.” Als je dit kunt zeggen, weet je dat je genoeg  zelfvertrouwen hebt om te doen wat je leuk vindt!

zelfvertrouwen met lachNog een belangrijke stap om je zelfvertrouwen te ontdekken is door veel te experimenteren. Hiermee bedoel ik dat je bij onbekende vrouwen gewoon handelingen moet verrichten die je normaal gesproken nooit zou doen. Kijk bijvoorbeeld gewoon naar de vrouw die je leuk vindt en glimlach naar haar met een opvallende knipoog. Als je dit te eng vindt om te doen raad ik je aan om het ergens buiten je woonplaats te proberen. Ga gewoon naar een andere stad waar niemand je kent. Met de gedachte in je achterhoofd dat je veel van deze mensen waarschijnlijk nooit meer tegen zult komen en ze zullen zich jou ook niet herinneren. Als deze drempel lager is zul je veel meer handelingen durven verrichten, handelingen die je anders misschien nooit zou doen.

Tips Om Je Zelfvertrouwen Te Ontdekken!

  • Besef wat voor jou belangrijk in het leven is! Weet dat er geen voorwaarde is waar jij aan moet voldoen om zelfvertrouwen te hebben!
  • Denk niet aan de mening van anderen! Dit zal je helpen om dingen te doen die jij leuk vindt om te doen!
  • Experimenteer – creëer je zelfvertrouwen door vaker uit je comfort-zone te komen!
Over de schrijver
Reactie plaatsen