Vrouwen versier je met je eerste indruk!
26 januari 2015 

Vrouwen versier je met je eerste indruk!

Na deze geheimen vindt ze je eerste indruk indrukwekkend!

heb je ook een droomvrouw die je keer op keer blijft tegenkomen en die je erg graag wilt aanspreken?

Of wil je er misschien gewoon voor zorgen dat je volgende date goed gaat? Het kan ook zijn dat je moeite hebt met een goede eerste indruk achterlaten? Ongeacht de situatie, er zijn altijd een paar geheimen die je kunt gebruiken en die je helpen om je eerste indruk te verbeteren. En toevallig bezitten wij alle geheimen die je nodig hebt om een goede eerste indruk achter te laten. Na het verbeteren van je eerste indruk volgt de rest.

Er wordt vaak gedacht dat vrouwen versieren in je genen zit. Dus je hebt ’t of je hebt ’t niet. Hier klopt helemaal niks van. Elke casanova traint zijn vaardigheden, net als ieder ander. Veel oefenen baart echt kunst. Na een paar keer oefenen ga je steeds meer zelfvertrouwen krijgen. Dit is voor een vrouw ook erg makkelijk terug te lezen in je eerste indruk.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Tips! (Geheimen bewaren we voor later) voor een goede eerste indruk

eerste indruk datenMaak een geweldige indruk elke keer. De eerste indruk telt het zwaarst. In tegenstelling van wat vaak wordt gedacht hoewel er in een relatie niet alleen eerste indrukken meetellen. Denk aan elke keer dat je haar ziet, met haar praat of op een andere wijze met haar communiceert nadat je haar een tijdje niet hebt gezien. De eerste  indruk die je dan achterlaat telt ook zwaar mee. Dus laat het een goede indruk zijn. Wie vrouwen verleiden wil, moet weten dat dit erg belangrijk is!

 • Als je haar ophaalt voor een date, zie je er netjes en verzorgd uit en kijk je met een blik vol zelfvertrouwen. Let op! Teveel zelfvertrouwen kan overkomen als arrogantie! Geef haar ook een compliment. “Je ziet er fantastisch uit!’’ werkt meestal goed. 
 • Wanneer je de telefoon opneemt, zorg dan dat je glimlacht en zegt: “hey lieverd” of “hey knapperd”. Ze kan je niet zien lachen maar zal dit wel aan je stem horen, geloof me. 
 • Als je haar een berichtje stuurt kom niet alleen aan met ‘hoi’ of ‘hey’. Daar zit niets van gespreksstof in en het gesprek zal stroef verlopen. Zeg iets zoals: “hoe is het met mijn favoriete meisje van de wereld vandaag?” Zoiets zal het ijs doen breken en een hoop verlegenheid van een vrouw wegnemen.

Je eerste indruk tijdens een date

goede eerste indrukIedereen kent het wel. Je eerste indruk was goed en je weet een date af te spreken met het meisje van je dromen. Nu ben je eindelijk op date en dan is het moment van de waarheid aangebroken. Nu gaat ze opletten of je je praatjes wel nakomt over wat je allemaal beloofde via whats-app of sms of dergelijke. Ben je wel echt zo zelfverzekerd zoals je via de telefoon speelde? JA, dit bent je! Je moet weer aan de bak voor een goede eerste indruk. Alleen je bent moe en je hebt echt even geen gespreksstof, WAT NU?!

Praat met haar. Vraag bijvoorbeeld: “Wat is de grootste menselijke seksuele orgaan?” ( Antwoord: De hersenen.) Voordat je iets anders doet, moet je haar helpen denken dat je iemand bent door wie ze verleid wil worden. Een groot deel van je eerste indruk wordt gekleurd door waar je over praat.

Hier een aantal simpele tips!

Praat over:

 • Hoe geweldig je denkt dat ze is
 • Haar interesses
 • Wat ze wil in de toekomst
 • Wat jij wilt in de toekomst
 • Praat over dingen die jullie gemeen hebben

Praat niet over:

 • Geld, politiek en religie (tenzij je haar heel, heel goed kent)
 • Andere vrouwen
 • Lompe grappen, bijvoorbeeld over haar uiterlijk.
 • Waarom je leven tegenzit en hoe het nooit beter gaat worden.
 • Negatieve dingen of stress

Na je eerste indruk is ze nog nieuwsgieriger naar je tweede indruk!

vrouwen versieren eerste indrukNeem de tijd om zo nu en dan een mooi compliment te geven. Denk ook hardop na over iets wat je echt wilt of bewondert aan dit meisje. Als je dit op de goede manier weet te brengen en niet al te cliché bent, dan zal ze smelten. Na je eerste indruk verloopt je tweede indruk ook erg soepel.

Praat over seks op een waardige manier MAAR ALLEEN als het van nature in het gesprek komt. Wees subtiel over het erkennen van je seksuele kant – ALS HET NODIG IS – die je niet wilt benadrukken om haar te intimideren, maar je wilt ook niet dat ze vergeet dat het er is. Bijvoorbeeld, zou je kunnen zeggen. “Slapen is mijn tweede favoriete ding om te doen in bed” of “Ik zou een koude douche nodig hebben als ik met je blijf praten.”

Hieronder nog een video met hoe het NIET moet:

Over de schrijver
Reactie plaatsen