Is Uiterlijk Belangrijk Voor Mannen Die Vrouwen Versieren
17 februari 2015 

Is Uiterlijk Belangrijk Voor Mannen Die Vrouwen Versieren

vrouwen versieren uiterlijkIk was onlangs met een teamgenoot uit mijn voetbalteam op een afterparty die voor ons georganiseerd werd. Dit feest werd georganiseerd omdat we natuurlijk de stadsderby gewonnen hadden. Op dit feest waren heel veel vrouwen aanwezig. Ik had het echt naar mijn zin en was in het gezelschap van veel vrouwen. Na een uurtje kwam mijn teamgenoot al naar mij toe om te zeggen dat hij naar een andere club wilde gaan. Ik vroeg natuurlijk waarom hij zo snel weg wilde? Hierop kreeg ik de reactie: “Hier zijn te veel mooiboys om vrouwen te regelen.” Ik dacht “echt waar? Meen je dat nou?”

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Ik heb me nog nooit geïntimideerd gevoeld als vrouwenversierder. Ik hou me helemaal niet bezig met mijn omgeving. Ik ben op een missie en die missie is vrouwen versieren! Niets gaat me hiervan tegenhouden! Vrouwen versieren draait totaal niet om je uiterlijk! Ik wil niet zeggen dat ik niet knap ben want daar heb ik teveel zelfvertrouwen voor. Maar ik heb genoeg lelijke vrienden die genoeg vrouwen versieren!

Hoe Ik Mijn Lelijke Teamgenoot Hielp Vrouwen Versieren!

vrouwen versieren uiterlijk nerdMaar ik kom nog even terug op mijn verhaal. Toen dit gebeurde was ik al een medewerker van de Vrouwen Versieren Academie. Maar niemand weet dit natuurlijk. Toch heb ik mijn teamgenoot weten te helpen. Om eerlijk te zijn is hij een erg lelijke man.  Hoe help je zo iemand met vrouwen versieren? Nou simpel!

Ik zei tegen hem. Als je nog 5 vrouwen aanspreekt dan gaan we! Hij keek me gefrustreerd aan en knikte tegenstrijdig dat dat oké was. Hij wilde zo snel mogelijk weg dus startte meteen met het plan. Uiteindelijk had hij zo’n haast met dit plan dat hij niet meer nadacht en al zijn zenuwen verdwenen. Hij heeft maar 1 vrouw aangesproken. Deze vrouw zag dat hij niet zenuwachtig was en vond dat hij erg spontaan overkwam. Uiteindelijk is dit uitgelopen tot een one-night-stand! Mijn lelijke teamgenoot had de dag van zijn leven. Sinds ik hem heb geholpen stuurt hij vaak selfies naar mij waar hij samen met vrouwen op staat waarvan ik nooit had gedacht dat hij ze zou kunnen versieren.

 5 Tips Voor Mannen Die Onzeker Zijn Over Hun Uiterlijk

  • Denk niet na, wees gewoon spontaan en straal zelfvertrouwen uit. Zelfvertrouwen maakt een man heel erg aantrekkelijk voor vrouwen. Vrouwen versieren gaat je voortaan veel makkelijker af.
  • Laat je zenuwen los en zorg voor een mind-set van: “als ze niet wil, dan op naar de volgende”. Als je zo denkt dan zul je ook beter met tegenslagen om kunnen gaan. Vrouwen versieren is een vak waarin je ook met tegenslagen om moet kunnen gaan.
  • Ondanks deze mind-set, wees wel altijd een heer, wees aardig en zorg goed voor de vrouwen! Vrouwen versieren doe je natuurlijk wel als een gentleman!
  • Vrouwen versieren draait ook om vrouwen amuseren. Een lach betekent 9 van de 10 keer groen licht. Ze staat open voor een leuk gesprek en heeft het nu al naar haar zin met je. Als je haar vaker in een gesprek kunt laten lachen, dan zal ze moeten weten dat de date alleen maar nog leuker kan worden.
  • En misschien een troost voor mannen die echt liever knap zouden zijn: ik ken genoeg mannen die er gewoon goed uitzien maar die geen inhoud hebben. Veel mannen die er goed uitzien hebben geen inhoud en zijn saaie mannen. Ik zie het ook vaak als ik op stap ga!

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen