Waar en Hoe Kan Je Leuke Vrouwen Ontmoeten?
17 maart 2015 

Waar en Hoe Kan Je Leuke Vrouwen Ontmoeten?

leuke vrouwenHet is natuurlijk leuk om vrouwen te versieren en ze te verleiden. Voor elke man is dit een favoriete bezigheid in het dagelijks leven. Maar om hiermee te kunnen starten moet je natuurlijk wel weten waar je leuke vrouwen kunt ontmoeten. Leuke vrouwen ontmoeten is soms erg lastig. Vooral in de winter moet je goed zoeken voordat je er een weet te vinden. Daarom is het belangrijk dat je weet op welke plekken deze leuke vrouwen zich bevinden. Gelukkig heb ik hier verstand van en ga ik je helpen plekken te zoeken waar je gegarandeerd leuke vrouwen gaat ontmoeten.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Hoe Weet Je Waar Leuke Vrouwen Zijn?

leuke vrouwen zienTegenwoordig maakt iedereen wel gebruik van social media. Als ik zelf op stap ga kijk meestal eerst even op facebook of instagram om te kijken wat de vrouwen uit mijn omgeving doen. Wat me erg is opgevallen is dat de mooiste meisjes vaak naar de wat duurdere feesten gaan. Dus als je leuke vrouwen wilt ontmoeten door op stap te gaan kan je maar beter wel wat geld op zak hebben.

Maar leuke vrouwen ontmoet je niet alleen op feesten. Leuke vrouwen zijn namelijk overal te vinden. Wel moet je weten dat leuke vrouwen in het weekend vooral iets buitenshuis willen doen. Dus door binnen te blijven en thuis op de bank te hangen ga je niet veel leuks ontmoeten. Wat je het beste kunt doen is bij jezelf nagaan wat leuke vrouwen leuk vinden om te doen. Als je dit weet, weet je ook waar je deze leuke vrouwen kunt ontmoeten. Stel dat het zomer is dan weet je dat er overal leuke vrouwen te vinden zijn. Zo kun je bijvoorbeeld gaan terrassen of naar het strand gaan. Ik vind zelf het hele terrasgebeuren erg saai, maar als er leuke vrouwen te vinden zijn ben ik daar ook te vinden. Alles om maar een paar leuke vrouwen aan de haak te slaan. Dus kom gewoon uit je comfort-zone en je zult ze vinden!

Ik Heb Een Leuke Vrouw Gevonden, Wat Nu?!

leuke vrouwen kussenNu is het erg belangrijk dat je gaat werken aan je skills. Weet wat je moet zeggen en hoe je goed overkomt op een leuke vrouw. Ten eerste kan ik je aanraden om niet al te brutaal te zijn. Een vrouw die door een man benaderd wordt denk altijd de eerste twee seconden: ‘’wat overkomt mij nu.’’ Als je dit weet te doorbreken door haar aan het lachen te krijgen dan ben je op de goede weg. Wees gewoon origineel en kom niet met openingszinnen die ze al tien keer heeft gehoord. Je kunt het zien als een bedrijf dat je moet runnen. Je kun niet hetzelfde aanbieden als de concurrent. Je moet jezelf onderscheiden. Ook moet je de concurrent overtreffen. In dit geval zijn de concurrenten andere mannen die ook al een poging hebben gedaan om een leuke vrouw te versieren. Zorg gewoon dat je zelfvertrouwen hebt en dat je een leuke openingszin hebt. Probeer wel te laten merken dat dit geen spelletje voor jou is en dat je dit niet heel de dag door doet. De leuke vrouwen moeten zich natuurlijk wel speciaal voelen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen